Amazing!

Ego Dog's Amazing Silver Af Ydor drygt 6 månader
Ego Dog's Amazing Silver Af Ydor drygt 6 månader

Valparna ur min kull har nu hunnit bli sex månader, jag får ständigt glada rapporter om att dom kommit igång med diverse olika typer av träningar. Bland annat är Elin är just nu och vallar får på en farm med Tindra i tre veckor.

Och alla dom andra i kullen pysslar för fullt med olika typer av aktiviteter såsom spår, lydnad, torrhandling för agility, trix träning och vardagslydnad. Jag har hunnit träffa alla valpar ett par gånger förutom Ilo som bor i Finland och Khira i Boden, hoppas på att få träffa dom tjejerna nästa år. Mina valpköpare är fantastiska (men usla på att skicka bilder) Så idag tog jag själv fram kamera, boll, glatt humör och en näve tålamod tillsammans med Katta. Det tog ett bra tag att få till snygga bilder på ”herr sprattel” aka Silver. Men trägen vann! Som vanligt!

Ikväll är det öppenträning klockan 19.00 för er som är träningssugna (på fårdala Ridskola), vi har varje gång varit minst åtta hundar på plats, och Vidar har också hjälpt till så alla får den hjälp dom behöver.

Efter öppenträningen har jag ett gäng i Fritt följ, och det har verkligen funnits behov för en sån kurs, jag har redan fyllt upp två grupper till som startar i november, jag fick lägga upp ytterligare en förutom den på hemsidan för att det var så många som hörde av sig, sånt är super roligt!

1 reaktion på ”Amazing!”

  1. Ska försöka bli bättre på bildrapporter 😉
    Nu är Exan anmäld till MyDog! Tur att du ska vara där för jag är redan nervös :S
    Kramar från oss

Kommentarer är stängda.