Lite pirrigt…

Ja lite pirrigt är det att åka över till Danmark i morgon, det hade varit skönt att inte ha någon väska med sig, men eftersom Quickie åker som handbagage måste jag ha en väska med lite hundmat, kläder och andra ateraljer… jag ska byta flyg både dit och hem, då jag ska hela vägen till Jylland. Vi flyger till Köpenhamn och byter till Jylland flyget, samma sak hem. Ett direktflyg hade ju inte varit dumt. Igår var vi hos vetten och ordnat med papper och doningar så fröken får komma hem till Sverige igen, och det var det billigaste vett besöket jag någonsin gjort, annars brukar man ju aldrig komma billigare undan än typ 500 spänn, men igår när jag skulle dra kortet sa hon i kassan – ETTHUNDRAKORONOR TACK! Va?? 100 spänn, ja mer än gärna, bara tacka och ta emot! När jag är klar med den här resan och har räknat på utgifterna för valpkullen kommer jag upp i ca 20 000:- nu börjar jag förstå varför det inte finns några pengar i seriös hundavel, man kanske skulle ta och para med någon byracka i området?

Det är lite jobbigt att åka ifrån dagisprojektet, men jag tror Vidar och pappa har koll på läget, i helgen ska det rivas, slås ner en vägg, köras soppor och skräp, dras rör etc. Jo jag tänkte höra om ni har några bra tips på hundbadkar som man kan ställa i duschen? Namnet på dagiset är klart, och loggan är på god väg att ta form, det har redan börjat ringa kunder och intresserade som vill ha mer info – allt det här känns så jäkla roligt!

Igårkväll fick vi besök av Cathrine från Elfmarkens kennel, hon var på utbildning här nere, så hon passade på att gulla med Quickan, vi käkade middag och tog en fika, mys!

Idag ska jag utackordera alla vovvar så Vidar inte behöver tänka på dom i helgen när det ska byggas, tack alla vänner för att ni ställer upp! Det är j inte så många som vill ta en flock med fem hundar, så fem hundvakter har ordnats och riggats, fy vad ensamt att sova med bara en hund under täcket inatt, tur att jag har Vidar vid min sida! Trevlig helg, det ska jag ha!

6 reaktioner på ”Lite pirrigt…”

 1. Super verksamhet!
  Fråga bara, hur kan vardagsklippning ink bad kosta 1500 kr när vardagsklippning kostar 950 kr och separata bad 200-300kr. Bättre att boka bad tvätt kloklippning separat för billigare peng, eller?

  Vardags Klippning av pumi/pudel, blandraser, spaniels eller retrivers 950: – (ej tovutredning i det här priset)
  Vardags klippning, bad och klipp av pumi/pudel, blandraser, spaniels eller retrivers (alla storlekar) 1500: – (ej tovutredning i det här priset)
  Utställningsklippning erbjudes endast på pumi
  Bad liten hund (under 45 cm) 200: –
  Bad stor (över 45 cm) hund 300: –

 2. Spännande med dagiset!
  Jag kör med det här badkaret, det är lätt att flytta på om man måste eftersom det är i plast.
  Håller utan problem för mina bernerhanar.
  http://www.parma.se/hundfon_hundbad/booster_bath/

  Lycka till med parningen! Och du har helt rätt, det finns inga pengar i seriös hundavel. Med lite flyt så blir det nån krona över men inte så mycket mer. Men det ger så mycket annat som kanske är svårt att värdera i pengar.

 3. carinmed snobben och yeba

  Verkligen lycka till. Vilken fin banderoll du fått upp såg den bra trots att jag åkte förbi vid 22tiden nu i kväll,har varit hos Lillia Christian och söta Essie. See You soon.

 4. Hej Anna, tack för din kommentar, varför jag sätter dessa priser är satta pga av att många vill ha hunden badad och klippt samtidigt = mer tid för mig på en och samma gång. Sen är det välldigt få som bara lämnar in sin hund för bad, det är oftast bara dagiskunder som vill få sin hund badad under dagen, tack för era åsikter och funderingar! Mer sånt!

Kommentarer är stängda.