Måndag, känns inte helt fel!

Världens bästa praktikant på stardogs!
Världens bästa praktikant på stardogs!

 Somnade vid 01.00 och var igentligen supertrött även om det bara tog ett tag att varva ner nu är det morgonmusik och kaffe framför nyhetsmorgon, är det något intressant på nyheterna brukar jag sänka musiken och dra på ljudet på TV:n, hundarna var också nöjda och trötta. Alla mina änglar har jobbat på helgens utbildning, till och med lilla Koala har lånats ut till dom blivande freestyle instruktörernas rörelseanalys och demo på inlärning av rörelser. Det gjorde hon galant!

Jag vill önska alla duktiga elever lycka till med era projektarbeten och jag hoppas på att vi inom kort har fått sex nya ambitiösa instruktörer som törstar efter att få lära ut den här fantastiska sporten!
Det som står i min kalender i dag är bland annat två nya valpkurser som startar idag med en teoriomgång, och det bästa av allt är att vi flyttar in nu inför vintern, så nu ska vi njuta av inomhuslokalen till i mars, då är vi tillbaka i Tyresö igen. Ska hinna med egen träning idag, snälla kan det inte frysa på utomhus, det känns inge roligt att låta hundarna krypa och sitta i glötan.. men man kan inte få allt här i livet…

Ser fram emot veckan med nya projekt och nya kurser, tyvär vart det inte ett enda kort i helgen, dels på grund av att jag haft sönder mitt bästa objektiv, slarvat bort min kamera laddare och Fridas systemkamera strejkade och påstod att batteriet inte var kompatibelt med kameran, suck säger jag om teknik ibland, det hade varit kul med lite bilder, så om någon deltagare från helge vill dela med er av lite bilder så skicka gärna det på info@stardogs.se

Nu ska jag ladda för en mysig skogspromenad, sen är dagen och veckan igång – jag säger välkommen måndag!