Storm på gång?

Kom ganska nyligen in med hundarna, nya blinkisar på halsbanden så vi såg ut som vi nyss kommit från en rave-fest, det var till och med en man som påpekade allt blinkande och skrattade, jag skrattade tillbaka, trevligt med folk som vågar prata när man möter dom… det blåste storm tur att det inte är så kallt, hoppas vädret lagt sig till i morgon.
Det enda som hänt på hundfronten idag är att vi varit på hundsimmet, jag slängde tantaluttan Bimbo i poolen, jag har filmat henne men orkar inte lägga ut det ikväll, ni ska se hur söt hon är med sin plastkanin i munnen plaskande runt i bassängen, och trött var hon också när vi kom hem… skönt då låter hon alla skor i hallen vara, hon tuggar inte sönder dom men hon kommer med alla skor och lägger dom gärna i soffan i brist på annan aktivitet…

Jag sitter nu och njuter av en ledig kväll, hundarna är också lediga dom har precis ätit och ligger nu och tuggar ben febrilt. I morgon ska jag flyga upp till Luleå för att hämta hem Koalas mamma som jag ska ha hemma för en valpkull, hon har inte börjat löpa ännu, men det är troligtvis på gång. Självklart kan hon skjuta på det ett par veckor då hon hamnar i en ny miljö, men vi är inte helt främmande för henne varken jag eller hundarna.  Det får bli fler rader i morgon, nu ska jag försöka stänga av datan (får se hur det går) och pula lite hemma och äta nått gott så här på kvällskvisten…