Ni har väl inte missat?

Världens coolaste valpblogg? Ego Dog´s valpblogg, igår var första dagen den rullade och vi hade över 100 besökare första dagen! Och vårt gäng var flitiga nog att skriva över 9 inlägg totalt! Det ni! Ni hittar vår mäster-blogg på egovalpar.bloggplatsen.se 

Hade öppenträning igår, och Cilla var där nere och fotade över 1000 bilder på allihopa, Cilla och Lillian kommer ta över min facebook sida och få den att vara mer levande, jag är glad om jag hinner uppdatera bloggen och svara på ordinarie mail som trillar in. Det är jag verkligen jätte glad över, det kommer bli en skit härlig sida med tävlingar, bilder info etc. Vad är ni ute efter när ni går med i en grupp? Vad kan vi göra för att göta gruppen bättre? Min grupp på Facebook heter Ego Dog´s By Emma Willblad, och det är bara en sida för alla utbildningar jag håller.

Vi tränar vidare för fullt, både freestyle och lydnad för tillfället. Plätt och jag ska ha en freestyleuppvising på invigningen av årets lydnads SM, och dagen efter ska hon gå som provhund innan alla dom riktiga starterna. Ett ärofyllt uppdrag, och otroligt fin träning med all den publiken, men på freestyleuppvisningen ska vi inte träna, då ska vi rocka!

2 reaktioner på ”Ni har väl inte missat?”

  1. carinmed snobben och yeba

    Klart ni ska rocka fett oxå. Kul och det måste ju kännas kanon du kan väl inte få bättre cred för din hundträning Kram på er alla

  2. Kicki Kvarnström

    Va häftigt! Jag hoppas verkligen att du har nån som filmar och lägger ut så att vi får se eran show. Ni är så himla duktiga, Lycka till och Rocka fett:)
    Kicki, Cilla och prinsessan Khira<3

Kommentarer är stängda.