Ni kanske undrar hur jag håller mig så smal?

Klockan ringer aldrig här hemma, vi har ett gäng väckarklockor som inte går att stänga av och dom går inte att sätta i Snooze läge. Dom brukar börja ringa från allt vid 05.00 till 08.00 om man har lite tur, jag ligger kvar så länge jag kan i sängen. Dags att kliva upp, ut och rasta hundarna, skit – plusgrader ute = så leriga golv inomhus, för nej jag ställer mig inte och torkar åtta hundar, jag är för lat för det. Så hundar rastade, byta blöja på barnet, göra välling, kolla nyhetsmorgon, svara mail och surfa runt i världen en stund (det här är den mysigaste stunden på dagen)

Nej, suttit för länge vid datan som vanligt, utfodra hundar och packa matsäck till Debbie. Klart, dags att duscha, in med ungen och mig själv i duschen, duscha fort – på landet är det dåligt med varmvatten om man inte hunnit elda. Så, packa alla hundar i bilen, packa in barnet, packa in mig själv, skit ingen bensin i bilen, hittar inte plånboken, och varför la jag bilnycklarna i bakluckan och stängde den idag igen? Bakluckan är trasig och går inte at öppna utifrån utan nyckel, så kravla in över alla hundburar och plocka fram nycklarna, krypa tillbaka och åka iväg. Så, dags att tanka bilen, ja eller bussen, perfekt bara 900:- spänn, som taget… rullar vidare mot Tyresö, Debbie har somnat, skönt!

Framme i Tyresö, dags att hämta upp min fodertik som ska paras den här veckan, och åker sen mot mitt jobb. Kommer fram och väcker Debbie, hon måste äta innan Liza kommer med sin pumi som ska klippas. Nähä Debbie ska inte äta nu tycker hon, okej, jag äter upp Debbies mat. Liza kommer, vi utställningsklipper Millan som Lizas hund heter, hon ska på utställning i helgen, det tar drygt två timmar. Liza leker med Debbie under tiden, så när jag ändå är igång kammar jag min tik som ska paras, klipper och badar henne också, hon måste ju vara fin inför sin date. Vidar kommer och hämtar Debbie på jobbet. Ställer en tredje hund på trimbordet, han ska ställas på My Dog (Tror jag, men jag glömde anmäla, men det vet jag alltså inte vid detta tillfället att jag ska glömma det alltså) Så kammar, och kammar och kammar tills jag får kramp, bada, föna och nej hinner inte klippa. Min första privatelev kommer.

Lilla Mollie kommer som ska bli Service hund, vi lär henne at hitta mattes nycklar och mobil på kommando och komma med dessa, öppna och stänga en lucka och sen är det dags för dom att gå hem, sen kommer nästa elev, en ung schäfertik som ska bli bruksstjärna men behöver lite ordning i vardagen innan dom börjar med någon tävlingsträning, det blir passvitet och koppelgående på schemat, vi avslutar lektionen med lite lek på signal. Dom checkar ut, sen trillar det in två lydnadsnördar (precis som jag) och ska dela en lektion med sina två BC flickor, vi tränar Fritt följ och klockan går, vi pratar och tränar till 22.30.

Dags att stänga på jobbet, släcka och larma på, rulla hem med bilen, försöka att inte väcka alla hundar, det går sådär. ÅÅÅÅ jag är skithungrig, värmer typ 7 potatisar och tar en laxröra till, hinkar i mig Coca cola, tar ett par ostbågar, borstar tänderna, tar en snus och kollar TV en stund, försöker varva ner, det går också sådär. Sen bara slocknar jag… Sover sex timmar, sen går väckarklockan igång igen… och en ny dag börjar! Rise And Shine Emma! Kavla upp ärmarna och kör igen!

Så, nu vet ni varför jag kan äta absolut hur mycket jag vill av precis vad jag vill och ändå vara så smal! This is my secret…

1 reaktion på ”Ni kanske undrar hur jag håller mig så smal?”

  1. Hahahaha underbart!
    Vad gjorde man innan man hade barn och fler än 1 hund? Troligtvis hade man kunna bli raketforskare eller nåt på 6 månader 😉

Kommentarer är stängda.