Oj oj oj…

… vad dåligt uppdaterat det var här, men det har sin förklaring. Vidar drog ner till skåne och hjälpte Lottie (på somollis kennel) på gården med 150 får och passade på att vall träna Kalle för en vecka sedan. Och själv blev jag då här med våra egna får, hundar och bebis. Så någon tid för bloggen har inte funnits. Jag har lagt min lilla egna tid på att träna  och simma Plätt inför helgens lydnadstävlingar på Stockholm hundmässa. Vad skulle jag göra utan mina fantastiska träningskompisar och familj? Utan er skulle det aldrig blivit någon egen träning med en fyramånaders bebis! Men ikväll kommer Vidar hem så då blir ordningen återställd. Roligt var det at höra att Lottie sagt att Kalle var ett riktigt fint vallhundsämne och det skulle inte vara svårt att sälja honom till utlandet till någon supervallhundsförare (oj vilket långt ord) men det kommer ju så klart inte på frågan, vi vill ha våran älskade Kalle Stropp här hemma!

I helgen ska även Ego Dog’s Amazing Twinkle Star ställas ut, håller mina tummar extra hårt för dom så klart! Får se hur mycker jag hinner kika på pumiringen, det blir nog lydnad för hela slanten i helgen skulle jag tro. Men Elin är på väg över nu och vi ska klippa det sista inför utställningen, varje hårstrå måste ju vara perfekt ( =

Bimbo ligger här bredvid och sover, hon är trött då hon idag fått ännu en behandling i sputform (Cartrofen) för sin onda rygg. Tre sputor till en gång i veckan ska hon få, sen håller den i sex månader. Då hon inte kan få metacam eller rimadyl, då brakar magen på henne. Självklart simmar hon även två ggr i veckan och sen kör vi novafon behandling. Tänk på att ta hand om era gammel hundar!

Det var en kort uppdatering, snart vaknar lill-chefen så lika bra att stå givakt innan! Lycka till alla ni som ska tävla i helgen… och ni, jag har inte glömt bort följetången i fritt följ, måste bara finna tid!

1 reaktion på ”Oj oj oj…”

Kommentarer är stängda.