Power Mousse, Blanksteg och Magrutor!

Power Mousse - löser alla dina problem!
Power Mousse - löser alla dina problem!

Årets lydnadsläger gick mot sitt slut igår, och det var 14 väldigt trötta, nöjda, glada och motiverade lydnadsförare som åkte hem till bland annat Malmö, Göteborg, Nacka, Tyresö, Västerås och andra delar av Stockholm. Jag har skrattat så jag har fått magrutor (det kräver en speciell teknik) och några otroligt roliga citat och internskämt har skapats. Vi har haft tur med vädret och Vidar har grejjat att både tränat hund och lagat mat, vilket hjälte!

Mitt och Pia Brygårds upplägg var att jag tränade förarna i att träna tävlingsmässigt, tävlingsposition och hålla koll på huvud, axlar, knän och tår. Allt ska vara på plats när vi tränar bland annat Fria Följet, jag har även hjälpt deltagarna med inlärning av många nya moment och Pia har undervisat i motivation, attityd, belöningsteknik, länkning och stadga. Ofta är det svårt att hinna med allt detta när man bara har en helg på sig, förarna vill ofta träna moment, men saknar vissa grundfärdigheter för att få det där ”lilla extra” så nu har jag verkligen kunnat fokusera på inlärning av momenten och hela tiden vetat att ”allt det där andra” aka ”verktygslådan”, har Pia på bästa sätt tagit hand om.

Grupperna har växlat mellan mig och Pia och enligt utvärderingen alla fick göra var det ett otroligt uppskattat upplägg som kommer komma tillbaka.
Filmen jag spelat in och klippt ihop var också otroligt uppskattad, det var delar från en ”tävling” där föraren (jag) gör misstag som sänker betyget, som är onödiga poängavdrag, filmen tog även upp tokiga belöningsplaceringar. Eftersom Pia är domare fick deltagarna chans att fråga om poängavdrag och Pia kommenterade samtliga klipp och det vart en väldigt givande disskusion i gruppen.

Förutom hundträning och ”Dinosaurie träning” (som är mitt nya uttryck för gammalmodig hundträning) har det även disskuterats om rengöringsmedel, och vi kan nu starkt rekommendera det nya universal medlet ”Power Mousse” fungerar till allt! 2000-talets Aspets!
Ni förstår ju vad ni har missat ni som inte var på plats…

1 reaktion på ”Power Mousse, Blanksteg och Magrutor!”

  1. TACK till dig och Pia för en bra, rolig och lärorik kurs!! Här tränas linjegång för fullt 😉 Och så tränas det såklart även på skratt teknik för att odla sixpack!

    Kram

Kommentarer är stängda.