Praktikplats på Hundsim!

plätt simmarVi erbjuder nu 1 praktikplats till dig som kanske vill jobba med hund i framtiden, du ska gå i gymnasiet eller vara äldre. Arbetsuppgifterna är blandade allt från städning till tidtagning av hundar i vattnet och hålla linor på hundar som simmar. Du får en inblick i verksamheten och får vara med Vidar på allt ifrån simning av hundar, analyser, fysträning av hund, massage och stretch undervisning, laserbehandlingar mm mm. Dvs nästan allt som rör friskvård och rehab på hund. Du kan ha 1 egen hund med dig om den klarar av att vara ensam och du kan kontrollera den bland andra hundar.

Är du rätt man eller kvinna vi söker? Maila då Vidar på haningehundhalsa@gmail.com med din ansökan, praktiken är vardagar dagtid och vissa söndagar förmiddag. Vi ses och hörs!

1 reaktion på ”Praktikplats på Hundsim!”

  1. Sandra Brissman

    Hej mitt namn är Sandra Brissman och är utbildad till undersköterska. Jag bor i Haninge Vega med mina föräldrar och 3 bordercollie. Jag har körkort. På fritiden tränar jag och min mamma med hundarna. Vi träna agility,lydnad spår, vallning mm. Jag är väldigt intresserad av att praktisera hos er!

Kommentarer är stängda.