Prinsar och Prinsessor!

Quickan och bebisarna!
Quickan och bebisarna!

Efter 18 timmars valpvaka intill valplådan och vackraste Quickie är jag rätt mör, men sova kan vi göra i ett annat liv, just nu sitter jag på Dagis och skolar in 17 hundar som alla börjar idag och ikväll har jag två kurser.

Valpningen startade vid 00.30 natten till igår, förvärkar, bäddande, vankande och det vart ingen sömn för mig, så fort jag somnade i valplådan eller i sängen bredvid väckte Q mig genom att krafsa på mig och pipa, det var bara vackert hålla sig vaken. Kl 09.30 på söndag morgon kom första valpen och det vart en utdragen historia, inte för att nått krångla men Quickie var väldigt noga med att vila sig själv mellan varje valp. Jag kände på mig och kunde se att det skulle bli många, hon kunde knappt gå, så igår anlände dom alla fyra prinsessorna och dom två prinsarna! Välkommen till världen ni vackra! Ni har varit så efterlängtade!

Quickie är den bästa mamma jag skådat, hon tvättar och är så försiktig om dom små, hon tittar vart hon lägger sig och dom har olikla pip som betyder olika saker, piip piip piip, det är typ en mjölk radar, och när dom blir tysta är dom framme vid målet, piiiiip, piiiiip, något är inte alls bra, pip, pip, pip, pip, pip, någon har kommit för långt bort från Quickie och vill hitta tillbaka till gruppen…  nä nu får det vara slut med bebis trams, haha märks det att jag är alldeles in love?

8 reaktioner på ”Prinsar och Prinsessor!”

 1. Anna, Hjalmar å Balder

  Grattis!!!!
  Va kul!
  Balder å jag ska minsann se till att hålla dig vaken på kursen ikväll!

 2. Pernilla & Bulten

  Supergrattis till de 6 nykomlingarna. Vad roligt att allt har gått bra. Nu har du 8 veckors megajobb framför dig, men det är inget nytt när det gäller dig.

  Hoppas att alla har hälsan och är starka i knopp och kropp.

  Kramar,

  Pilla

 3. Grattis till de små liven! Elin har berättat så entusiastiskt om sin kommande valp! Hon får se till att komma hem till oss så fort valpen är tillräckligt gammal för att träffa två galna cavalierer 🙂 Ha det bra!

 4. Ja visst är det en härlig upplevelse att få vara med om!
  Man är trött som bara den, men vad gör väl det när man ser de små underverken!
  Stort Grattis från oss i Svedmyra!

 5. Grattis Emma! Fan så mysigt :)) och spännande!
  fast jag fattar verkligen inte hur du hinner med allt du gör. Måste säga att jag är impad!
  Lycka till nu!

Kommentarer är stängda.