pumi hit och valpar dit

10 dagar gammal, Ydor Junior! Först född.
10 dagar gammal, Ydor Junior! Först född.

Alla valparna är så gott som tingade, det finns iaf  intresse för dom små liven så det räcker och blir över, vi skulle kunna ha haft 15 stycken i den här kullen för att tillfredställa alla, men nu har jag tre tik köpare och en på hane (jag ska behålla en hane och en tik på helfoder), har inte träffat två av dom än, men det ska nog inte vara några konstigheter.  Extra roligt är att jag kommer exportera en av tikarna utomlands! Alla köparna ska vara aktiva med sin blivande valp, träning och tävling står på schemat, jag har valt att inte sälja några hundar till sällskap. Jag tycker inte pumi lämpar sig till att endast ligga på soffan och gå promenader. Men det är vad jag tycker…

En av tikarna, alla har väldigt svart och fint pigment!
En av tikarna, alla har väldigt svart och fint pigment!

Jag har fått väldigt många anmälningar till årets pumiträff, och det känns jäte roligt att så många vill komma. Det är hundar från blandade kennlar och olika åldrar på hundarna, längtar redan! Gud vad skoj vi ska ha det!

Ikväll ska jag träna med en klubbkompis, och i morgon med ytterligare en… fan vad skoj att träna lite egen hund också! Har ju knappt hunnit torka mig i arslet, ännu mindre träna mina hundar! Är så tävlingssugen nu.