Öppen träning ikväll!

Du glömmer väl inte öppenträningen ikväll på Fårdala ridskola klockan 19.45, ingen föranmälan bara komma ner och träna, 100:- för en timme. Vi är två instruktörer på plats så alla får den hjälp dom behöver.

Jag har fotat valparna i massor, bilder är på väg! Men jag har slarvat bort min sladd till datan, så idag blir det till at shoppa en ny, dom är helt underbara, så fina och vackra! Dom kommer antagligen öppna ögonen vilken dag som helst, det ser jag fram emot. Det finns mycket at blogga om, men långa bloggar är inte alltid roligt, i helgen hade vi instruktörsutbildning, vilket gick suveränt! Jag önskar er alla lycka till med era projektarbeten.

På dagiset rullar det på, och tack Katta som är min klippa och högra hand! Hon roddar på dagiset, städar och fixar, rastar dagishundar och informerar dagishundarnas ägare när jag är ute och far och jobbar på annat håll. Du är guld!

2 reaktioner på ”Öppen träning ikväll!”

  1. Hej Emma!

    Tusen tack för all hjälp med Wita igår, tycker redan att det är stora framsteg. Jag har ändrat på mig 😉
    Provade tillochmed en platsliggning vilken hon utförde utan pip, men måste såklart träna mer på det. Vi kommer gärna på fler öppetträningar!

    Mvh Liza

Kommentarer är stängda.