Pumi puppies!

Ja nu är allting planerat, min kommande kull pumivalpar blir efter Camms Yeba och Mariell De Marque À-lagets Allwin! Mer info har jag lagt ut idag här på hemsidan under Pumi/valpar planeras.

För er som är sugna på pumivalp redan nu jag rekommendera valpar på kennel Mariell De Marque, det kommer att bli små arbetshästar kan jag lova! Det är små halvsyskon till min Frozt. Mer info om dom hittar ni på www.pumik.se/mdem

2 reaktioner på ”Pumi puppies!”

  1. carinmed snobben och yeba

    Nervöst tycker jag tänk om Yeba ”krånglar” Jag tycker det är bra att han är mörkgrå eftersom dom flesta pumisar jag sett är olika silvernyanser.Hoppas det kan bli lite mörka dogs som utmärker sig. Men så klart Yebas pappa är ju creme eller masco facco (säkert felstavat) Nå ja Yeba är pigg pryltokig skvallrande och sprudlande glad. En lätt hund att ha med sig i vardagen.

  2. Gillar att läsa om din avel och ditt avlestänk. Min egen pumidam är snart 4 år och det är klart, jag vill ju ha en till lite senare. passar inte livet med en valp just nu… tyvärr :'( Min första pumi har jag nog haft lite tur med, hon är stabil, arbetsvillig och helt underbart snäll. Men för nästa pumi kommer jag ju va ännu mer noggrann, så att köpa pumi av nån som själv tränar med sina och vet vad man vill ha, ja det låter ju väldigt lockande.

    Kul å läsa fin blogg!

    //Sanna och Zonda (Maktez Khattiz)

Kommentarer är stängda.