Pumiträff 2011

Gruppfoto på dom som gick med hund i helgen! Foto Johanna S
Gruppfoto på dom som gick med hund i helgen! Foto Johanna S

Vi har haft två helt fantastiska dagar i Norberg, det har nämligen varit årets pumiträff nu i helgen. Vi var ca 25 pumi på plats och 30 personer, Vidar lagade nästan all mat med hjälp av mig som sprang mellan köket och aktiviteterna. Lena (farmor till A-kullen) var på plats och demonstrerade klippning steg för steg, och gud vad alla vart fina efter klippningen! Bra jobbat gänget!

Vi hann även med att träna lite freestyle, prova på rally lydnad, köra pumirace som Katta vann med båda sina hundar i både valpklassen och klassen för dom lite äldre hundarna, vad är det Katta gör? Tränar hon hemma inför varje års pumirace? Så den fortfarande stående segraren verkar svårslagen faktiskt!

Jag och fyra valpar från min kull
Jag och fyra valpar från min kull

Fyra av ”mina” valpar var på plats och min fodertik Yeba, det känns helt fantastiskt bra med er alla, valparna och Yeba är så välskötta, ni så ambitiösa och det var jätte trevligt att få umgås lite med er alla och era valpar! Ni gör ett fantastiskt jobb med samtliga, hoppas ni känner att jag uppskattar ert engagemang med dom!

Vi har grillat, skrattat, tränat, promenerat, klippt hundar och fikat! En väldigt trevlig helg är slut, och även jag känner mig rätt slut! Men det är bara ladda om batterierna, ikväll är det första gångerna med hund på både valpkursen och vardagslydnadskursen som jag drog igång förra veckan.

Ego Dog's Amazing And Exclusive 4,5 månad
Ego Dog's Amazing And Exclusive 4,5 månad

Jag har ju slarvat bort min kamera, så ni som har fotat får gärna dela med er, skicka dom på emma@k9world.se så blir jag jätte glad!

5 reaktioner på ”Pumiträff 2011”

  1. Katharina Staflund

    Tack Emma för en fantastisk helg. Vädret var bestätt, förstår vi! Alla nya Pumivänner, Vidars fullkomligt utsökta och tajmade matlagning, Lenas fullständigt briljanta klippkurs och ett Pumirace på hög nivå (i alla fall ur ett åskådarperspektiv). Hoppas vi ses snart igen! Kramar till alla från glada tipsrundevinnarna Katharina och Ewy-Marie Staflund. Tazza är nöjd men trött. Pumipuss!

  2. Katharina Staflund

    PS Värdet var BESTÄLLT ska det naturligtvis vara. OCH vi glömde säga – du är fantastisk!!!!!

  3. Tack för en jätterolig helg i Norberg! 😀 Det var superskojj att se så många välklippta och snygga pumisar på samma ställe. Totte somnade på sin nya bädd direkt när vi kom hem. Det var väldigt trevligt och lärorikt och vi ser fram emot nästa års träff! Kramar till er alla!

  4. carinmed snobben och yeba

    Hej Vi fattade sånt tycke för er fina Totte kan vi ha lite kontakt framöver skulle va så kul. Om ni läser det här och vill kan ni väl skicka en adress???? Snälla föll handlöst för den finkillen

Kommentarer är stängda.