Så här firade vi!

Alla i flockarna Binette och Willblad känns redo att starta kalaset!
Alla i flockarna Binette och Willblad känns redo att starta kalaset!
Csar kollar in utbudet hos Djurmagazinet
Csar kollar in utbudet hos Djurmagazinet

Tack för alla era gulligga grattulationer, gud vad söta ni är så många grattis hälsningar både på Facebook, mailen, SMS och här på bloggen! Hatten av! Kungens dag firades på sedvanligt sett med smarrigheter, klart fick kungen välja födelsedagspressent själv innan vi åkte ner till klubben, det vart ingen leksak. Det blev någon svindyr torkad kyckling, japp det var bara den han ville ha så den fick det bli, hallå hur ofta fyller man 13 bast?

Vi mötte upp Familjen Binette för träning, träningen gick bra tycker jag. Jag fokuserar just nu bara på moment i lydnadsklass III med Plätt eftersom vi har en tävling vi siktar mot och sen jobbar vi på vårt nya program till Stockholms Hundmässa (förut kallad Stora Stockholm) Så där behöver vi jobba in nya rörelser som ska med i programmet. Tränade även lilla Svarta faran (Koala) vi håller precis på med att starta upp lydnaden och sen larvar vi oss i mellanåt med lite blaj blaj, typ fri shejping, lite trix och det känns otrukturerat, fast det är de som känns bra. Vi krånglar inte till det vi bara kör!

 Sen bjöds det självklart på smarrigheter, Csar som bantat sen i sommras satt och skakade när han skulle få pannkakor och grädde (och nej Emma hade inte stått och stekt allihopa, men tro gärna det) han som BARA käkat vita tuggben och torrfoder, men han har ju tappat ca 3 kg också! Vi bjöd på pannkakor med grädde och kyckling jokset som Csar fick välja själv! Den gick hem hos samtliga!

1 reaktion på ”Så här firade vi!”

Kommentarer är stängda.