Som vanligt allt på en gång!

Underbara Quickie!
Underbara Quickie!

Som vanligt i mitt liv är det allt på en gång, igår började Q att löpa, så jag hoppas på en flygresa till Danmark 29 januari, nu ska vi bara se så att alla kockar i soppan är på banan! Jag är glad att hon löper nu, om det nu blir valpar blir det fint med vårvalpar med leverans i Juni, då många har tid för sina små! Många har hört av sig om valparna, både i och utanför Sverige, jätte skoj! Är du intresserad av en pumivalp och vill träna aktivt maila mig då på emma@k9world.se

Mindre bra med löpet just nu är projektet jag nämde lite smått igår om, där behöver jag verkligen lägga tid nu, och helgerna är lite heliga till det projketet ett tag framöver, men en parning är svårt att skjuta på, om man inte vill skjuta på det i ett halvår och det vill jag ju inte!

Idag har jag och Vidar vart och simmat hundar, Bimbo, Koala och Plätt… ja och igår kunde jag faktiskt inet sitta stilla heller trots att jag är febrig och dan, jag tog med mig Koala som var jätte uttråkad och drog på Marion och Mickes öppenträning, jätte nyttigt för lilla fröken och bra för matte att få inventera lite, efter inventeringen kom jag fram till att jag inte har ett ok sitt stanna, att hon blandar sitt och ligg hej vilt, att hon kan sätta sig på höger sida spegelvänt fot (asg) men hon jobbade på bra lilla Koalan i en hel timme, efter det tog jag ut Plätt, där fick jag bolla lite ideer med Marion kring saker som uppstått på träning senaste tiden, EMMA SLUTA KRÅNGLA TILL ALLT! Så lite personlig utveckling vart det också när vi ändå var igång! *Fick lite tips av Micke också, men dom tipsen ska inte bli offentliga, haha det håller vi som internt skämt!

Nu ska jag fortsätta jobba, mailen tar aldrig slut!

3 reaktioner på ”Som vanligt allt på en gång!”

  1. Näe men Emma klart du inte ska vänta med parningen, blir mycket för dig nu fröken lilla… Men jag ställer upp och hjälper dig med allting jag kan !! 🙂

Kommentarer är stängda.