Supernöjd med Seresto och mera BIR!!!!!

Väldigt ofta på nätet så är folk väldigt snabba med att tala om vad man inte är nöjd med, ja vi människor funkar ju så. Är vi missnöjda talar vi om det för 10 personer och är vi nöjda talar vi om det för två. Det är därför det tar väldigt lång tid att bygga sig ett namn tex, genom mun mot mun metoden. Men när man väl har lyckats med sitt varumärke så sitter det som en smäck därefter och det är svårt att rasera. Men att göra sig själva namnet är svårare, det krävs att man har en jäkligt bra produkt eller tjänst och vet vad service är för någonting.

Så nu tänkte jag tala om för er vad jag är väldigt nöjd med, Seresto!!! Vilket fästingmedel! Som många andra har vi ju provat allt från hokuspokus till värsting gifter, och att sätta på ett fästingmedel är ju som att välja mellan pest eller kolera. Men efter Plätts resa med Borelia tar jag en ynka fästing på allvar. Det var inte en rolig historia med massa beteende förändringar etc. Konkurerande märken till seresto har jag fåt diverse biverkningar på men med detta mirakelmedel har v inte på alla våra hundar haft EN ENDA FÄSTING sen dom åkte på, inte en fästingar som kryper. Inte en enda biverkning och det är det enda färstingmedlet som inte har fått inrapporterade fall av barn som blivit påverkade av det i kontakt med husdjuren, kan det bli bättre? Nej, så därför säger vi idag TACK till detta fantastiska fästingmedel! Jag vet vad jag kör i fortsättningen också!

Ja och eftersom bloggen tycks uppdateras väldigt sällan för tillfället av den här Emma så måste jag ju också passa på att skriva om två fina hundar jag fött upp, ja dom är inte bara fina dom är väldigt trevliga hundar också. En blev Finsk utställningschampion och en har nu blivit Svensk. Båda tikarna slog även till och blev BIR! Underbart! Så grattis till dom rykande färska svamparna Ego Dog´s Amazing Girl och Ego Dog´s Amazing Twinkle Star! Grattis också Ego Dog´s Amazing Sixteen till alla fina pinnar i agilityn! Nu får ni börja hålla lite ögon på denna extremt snabba kille ”Sixten” på agility banorna, för hej vad det går!