TACK ALLA UNDERBARA!

Invigning Ego Dog´s Hunjddagis och träningslokal
Invigning Ego Dog´s Hunjddagis och träningslokal

Över 100 personer kom och delade min dag med mig i lördags, mingel och champagne på dagen, uppsättning av ny banderoll, och på kvällen middag med alla som hjälpt till. Jag hade valt att köra catering på maten och det vart jätte lyckat, fläskfile, potatisgratäng och rött vin!

Tack för alla pressenter till kontoret bland annat en jätte fin stor data skärm som jag kan koppla min laptop till, kontorsgrejor, jätte fina blomsteruppsättningar i krukor och vaser, hundgodis, ett handgjort hundhalsband och massa annat fint, tack, tack tack! Ett extra stort tack till m,in underbara familj som verkligen har ställt upp på mig genom hela den här resan, mamma, pappa, Vidar och Dennis! Tack för at ni finns i mitt liv, ni är underbara!

Christian har varit mingelfotograf hela invigningen, så bilder kommer, tänkte lägga ut en hel drös när dom är ready! Nu är det kontorsarbete och hundrummen ska bli helt klara, för nästa måndag börjar 23 vildingar på Ego Dog’s Hunddagis! . Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska faktiskt gå och träna min hund, i min helt egna träningslokal, det känns helt jäkla sjukt, men så är det, jag är nu innehavare till en helt egen inomhuslokal….

3 reaktioner på ”TACK ALLA UNDERBARA!”

  1. Kicki Kvarnström

    Grattis till din dröm…som nu är verklighet:)
    Allt är möjligt!
    /Kicki

Kommentarer är stängda.