Jobbat hemifrån idag!

Jätte nöjd, helt slut, glad och peppad på egen träning! Det är ungefär så det brukar kännas efter att jag håller helgkurser som är väldigt intensiva och så känner jag mig nu också!

Jag får så mycket energi tillbaka när jag har superpeppade elever på kurs åhh vad roligt!

Blandad skara hundar i helgen, tollare, stor pudel (ja jag vet att det heter pudel stor) terv, dv pinscher, bc och Pumi, arbetsvilliga och glada, pigga hundar! Har jag sagt förut att jag älskar mitt jobb? Känner ni så när ni går hem från jobbet? Fyllda med energi!!!

Lycka till med er träning nu allihop, utan träning kommer ingen framgång!! Fast det behöver jag ju inte säga till er, ni är ju redan på gång!

Solen skiner så nu tänkte jag belöna mig själv med en öl i solen och sätta upp fötterna på bordet! Över och ut!

20130512-164447.jpg

På bilden; Katrine och terven ”Xerox” visar ”klossen”

3 reaktioner på ”Jobbat hemifrån idag!”

 1. Pernilla Lindahl

  Det är så här också Emma: DU ger enorm energi till dina elever. Det är alltid som en kick att gå ifrån dina kurser och man känner att man får en hel låda med nya, aldrig tidigare använda, verktyg. Du är en fena på att inspirera och se det bästa i varje ekipage och du hjälper en att plocka fram det finaste i hundens egenskaper och att göra något av det. Din devis ”utan träning ingen framgång” stämmer så väl, men det är DU som ger inspiration till bra träning..

  Som en trogen elev kan jag bara säga: Tack för att DU finns för oss.

  Kram från Pilla o Gängan.

 2. Hej Emma,
  Tack för en superbra och trevlig kurs. Nu har vi fått mycket att tänka och träna på. Känner mig mycket säkrare på hur jag ska gå vidare med min pudelprinssea.

  Glada svansviftningar från Ingela och Söndag

Kommentarer är stängda.