The Playboy mansion!

Tredje natten som jag vaknar med påsar under ögonen, många kanske tror att det är på grund av den tvåbenta valpen, men så är inte fallet. Den som får mig att sova dåligt är trefärgad, har fyra ben och en svans. Jag hade fyra tikar, fyra fina, glada, lugna och trevliga tikar, jag skulle aldrig mer ha en hane, det är så skönt när tikarna löper att inte behöva ha kompostgaller/bur, stängda dörrar och ja ni vet resten…

Sen köpte jag Frozt, och ja det var ju okej, han skulle ju bo med min mamma och pappa, just därför skulle han bo med dom, för att han har en stor vit fluffig snopp! Men sen köpte vi en gård med min mor och far, och vips så bodde vi med den vita kåta fluffiga hunden! Sen fick vi för oss att köpa Kalle, hur fan gick det till? Han har ju också snopp, och varelser med snopp tänker väldigt mycket på en sak som stavas med tre bokstäver, eller har hundar sex? Nä, kanske inte, men dom tänker väldigt mycket på pippa och snippa i alla fall! Det ska luktas i kiss, det ska slickas på flickor, det ska tvättas på snoppen, och sen ska det ylas, fy fasiken vad det ska ylas! Ligger och drömmer om brandbilar och sirener, vaknar upp och förstår att det är Kalle som sjunger, sen går man ner i köker för att göra välling, och vem sitter då och har allsång i trappan? Jo den vita fluffiga, han den där andra med snopp! Han den vita är så trött att ögonen går i kors, han vinglar men vill sitta upp, annars kan man ju inte yla lika bra… Snubblar ner i köket, tar med mig den vita fluffiga stänger in honom i ett rum på nedre våningen, stapplar upp, och byter plats på Koala och Kalle, Koala i bur och Kalle lös, sen ska det vankas, fram och tillbaka över trägolvet, klick, klick, klick hör man av klorna… jag blir galen snart, när ska jag få sova. Somnar, den tvåbenta väcker mig och vill ha mat och snackar sönder mina öron.

Vidar går upp vid 05.30, rastar alla hundar och utfodrar dom, sen lägger han Koala i buren på rummet och stånger ute alla andra hundar ur sovrummet, skönt nu får jag sova tänker jag. Sen en kvart senare är det någon som försöker göra inbrott i sovrummet, det är den trefärgade, han ska ha sitt på det torra tycker han, och det ska tydligen ske idag, NU!

Herre gud, stänger in alla hundar på kontoret, lägger mig igen… sover en stund, trycker på znooz så jäkla många gånger att jag blir sen, fan, jag ska ju vara hos läkaren med Debbie på kontroll kl 11.00, hinner inte ta hundarna i omgångar, får ta alla lösa ner till bilen, fan bakluckan har frusit… sätter på bilen och fixar med bakluckan, sjunger blinka lilla stjärna för Debbie och sen ser jag i ögonvrån ett tåg komma gåendes, ett porrtåg! Kalle ligger snällt bredvid bilen och iaktar samma syn som jag, Tira underst med Koala som en ryggsäck på ryggen, och på Koala sitter en vit parasit, och där juckar dom fram över infarten, glada i hågen och verkar sjunga en sång under tiden detta pågår, jag är sen, har inte tid, hoppas grannarna inte ser oss, jag har ju talat om att vi föder upp hundar, men att själva sex akterna sker på uppfarten i form av en trekant och två olika raser är säkert inget dom heller förväntar sig att se en tidig morgon, sabla bil ÖPPNA DIG! Phuuu, bakluckan går upp, in med alla snuskiga kåta tikar i bilen och den sexuelt frustrerade hanen, in med barnet, sjunger ekorn satt i granen, lyssnar sen på sjönsång hela vägen till BVC, Koala piper, och Kalle ylar, herre gud kan någon skjuta mig nu?

Welcome to the Playboy Mansion, distributed by Emma Willblad and co! Heffner, släng dig i väggen!

 

6 reaktioner på ”The Playboy mansion!”

  1. Tack för att du delar med dig fick mig ett gott skratt, hoppas du får sova i natt 🙂 Med vänlig hälsning, Pernilla

Kommentarer är stängda.