Träna med komendering ensam!

I morgon ska jag och Plätt uppträda på den lokala ridskolan som har jul-jippo, det blir ett perfekt tillfälle att genrepa inför mässan. Idag är det träning i ridhuset, vi ska vara där om en timme. Plätt gick kanon på träningen igår, och hon belönade sig själv med en död frusen fågel som hon hittade, den kom hon gladeligen och spottade ut på mina fötter när jag frågade vad hon hade i munnen, blä!

Nu till mitt lördags tips, jag tränar ofta själv, och för att inte fotgåendet ska bli monotont vilket det lätt blir omedvetet brukar jag alltid värma upp till en låt på radion eller CD, och då får låten kommendera mig genom fotgåendet. Tempoväxlingar, stegförflyttningar och pauser. Vidar filmade igår för att ni ska få en inblick i hur det kan se ut, det bästa är att köra till radion, då är man tvungen att lyssna på musiken när man inte kan låten innan och utan. Så visst kan man få kommendering även om man tränar ensam. Håll till godo och fortsatt trevlig helg!

7 reaktioner på ”Träna med komendering ensam!”

  1. Pernilla & Bulten

    Guuuuuld. Vilket fint backande i fot – helt på linjen!!!! Njut av helgen och bästa lyckönskningar nästa helg på mässan. Kramkram.

  2. haha det var typ backandet i slutet jag inte var nöjd med, och att jag inte pendlar med armen i alla stegförflyttningar, jo en gång gör jag inte halt på linje heller, men det får stå för mig inte för Plätt! Grattis igen till din framgång i freestylen! kram

  3. Anna, bozz å kulo

    Tack för tipset !!! Roligt att få lite idéer för mig som oftast tränar sj!!! Lycka till på mässsan ni kommer rocka!!

Kommentarer är stängda.