Välkommen Ullf!

Igår plockade jag upp Ullf (ja han stavar med två ll, annars blir det ju inte nått me ULL) och Ullf är då vår nya bagge som ska få ”make some love” i hagen på bergholm, och vi hoppas på lamm till våren, beroende på när dom brunstar så kommer det lamm från mars-april troligtvis. Ullf är en renrasig finullsbagge från Rita Cannert, härstamningsbevis och hela kittet, fint ska det va vet ni!

Jag fick sällskap av Marion (då Frida var på andra spännande uppdrag) som jag plockade upp 08.30 och efter besök på tre olika okq8 (för att jag inte kunde hitta rätt mack som jag bokat hästtrailern på) så var vi på väg, han landade i sin nya hage vid två tiden och han fick ett väldigt fint välkomnande av tackorna. Första dagen i hagen vart han även TV – kändis, mer än så säger jag inte nu! Ni kommer få vara nyfikna ett bra tag!

Innan vi släppte in Ullf i hagen passade jag på att träna lite med Plättan, och det blir faktiskt alldeles för lite vallning med allt för dålig kontinuitet. Men man kanske kan förlåta sig själv eftersom vi faktiskt inte siktar på vallningen just nu,. utan våran prio för tillfället är lydnaden och freestylen. Men Marion filmade faktisk lite igår, och nej jag har inte tvärt om när det gäller mina kommandon, jag var bara jävligt trött igår när jag gjorde filmen på en pisskvart. Låt mig pressentera min vita – vaniljdröm – Plätt!

2 reaktioner på ”Välkommen Ullf!”

  1. Åhh kul o se vallfilm! Har nyligen kommit hem från troligtvis det bästa vallpasset någonsin med min skrutta! Och jisses vad kul det är!

  2. gosh så duktiga ni är! 😀 Blir så taggad på att komma ut och träna med Selma snart! Tyvärr är lilltösen skadad, men vi kommer igen i vår <3
    hare bra 🙂 <3

Kommentarer är stängda.