Våran Frost Gubbe

Frost och Ask, har ni sett några sötare varelser än dessa?
Frost och Ask, har ni sett några sötare varelser än dessa?

Japp Frost Gubben stavas igentligen med Z, men det känns bättre att skriva det med S…  Igår var mamma hos läkaren så jag passade då på att ta Frost på en liten sväng i bilen och hem till Marion för att träffa Vessla, Chicko och kaninen Ask. Frost nisse var väldigt framåt, glad och kavat vilket glädjer mig!

Jag har lagt upp två nya kursstarter idag, trickskursen har bara en plats kvar (fem platser gick åt på bara några timmar, vilket är superroligt) Både trickskursen och valpgruppen kommer gå inomhus i min träningslokal på Tegvägen i Tyresö, det blir premiär för årets inomhusträning.

Ikväll ska vi åka och röntga prinsessan Yeba hos Audell, hoppas hoppas hoppas att det här går vägen nu… röntgen, bara ordet gör mig sjösjuk!