Vi borde införa 3 dagars helg!

11210443_10152807111882314_6086596115296794643_nJa för vet ni hur mycket man hinner då? Har hunnit med både hem, jobb och hundar i helgen! Jag tycker att vi inför 3 dagars helg!
Jag och Elli har filmat det absolut sista i valpkursen, underbart! Nu är allt helt färdigt och kompletterat. Det vi filmade i helgen var kloklippning och hantering , koppelgående, inkallning och ensamhetsträning.  Allt med Smack, gud vad smidigt att filma sin egen hund som man känner! Gick jätte fort och bra! Tack för det bästa Smack! Om ni är sugna på en valpkurs online går ni in på www.onlinekurser.emmawillblad.se , prova du också! Nu är det många som anmält sig och går med sina valpar eller helt otränade vuxna hundar, för den fungerar även som en grundkurs för hundar utan eller med lite förkunskaper.

I helgen som kommer åker jag till Herrfallet och håller tävlingslydnad på ”klanhelgen”, det är en megastor kennelträff för tollare där fler kennlar gått ihop. Jag och Mona Kjernholm håller lydnad, sen har dom tagit in rally, jakt och tolling instruktörer! Det är så häftigt deras läger, kändes jätte roligt att bli inbjuden även detta året! På fredag rullar bilen dit!

En nyhet är att vi lagt ut vallningsträning/privat för Vidar nu. Det går att träna måndagar. Du bokar vallning på www.timecenter.com/egodogs alla vallhundsraser är välkomna hos oss!