Vi har det bra här i Spanien!

Jag, Debbie och min mamma är i Spanien och har det skönt. Och ja datan fick följa med, främst för att Debbie skulle kunna titta på barnprogram men som egen är det ingen som gör jobbet åt en medans man är borta. Så det får bli lite mail-jobb till och från. Gör mig ingenting faktiskt. Det är också skönt att veta att mina hundar jag lämnat bort har det kanonbra under tiden jag latar mig, solar och dricker drinkar. Tack Marion och Irene som ställer upp!

Om ni vill följa oss på resan finns det bilder på Instagram där heter jag emmawillblad

Men Vidar är hemma och jobbar han, så passa på att aktivera honom nu. Vi kör en till omgång med superbillig massage (60 min) för endast 200:-!!! Passa på att boka innan tiderna tar slut, det gör du på haningehundhalsa@gmail.com