Helt otroligt!

Ibland får man riktigt trevliga överraskningar, som när jag är nere i spanien och får en bild på ett ultraljud som föreställer Yebas mage med valpar i! Och vet ni varför det är så otroligt? Jo för innan jag åkte till spanien så gjorde vi ett UL och där fanns inga valpar… tji fick vi! Och det var ett så jäkla bra tji fick vi! Wihooo säger jag, gud vad glad jag blir! Så nu väntas det valpar här hemma i November. Och Yeba är parad med den otroligt trevliga hanen Pumidoro Aramis som bor i Italien. Och det finns inte mycket som kan stoppa mig om jag får en ide. ..

Det är inte så många som väljer en hane från utlandet till sin första kull som jag gjorde, leasar en tik, flyger den tiken först 100 mil och sedan flyger ner till Danmark för att para. När jag gjorde min andra parning gjorde vi totalt 6 resor Norrköping – Stockholm tror jag innan vi fick till något, och att det resulterade i endast en valp som vi självklart blev vi jätte glada för, man måste ju vara spritt språngande galen.

Och vet ni vad jag gjorde nu? Jo jag letade och letade hane, jag vill ju som många andra ha en hane som både har exriör och mentalitet, väljer man endast det ena av de två blir ju valet självklart enklare, eller det blir mycket enklare… jag började leta i Sverige, sen i våra grannländer men inget kändes 100 till min tik och det jag önskade. Mina ögon har för länge sedan fallit på Aramis och hans trevliga både inre och yttre.  Så vad gör jag då, jo jag beställer spermier från Italien och gör min första insemination som uppfödare, sjukt spännande och så mycket science fiction! Spermierna kunde vi följa hela vägen på nätet från Italien, och dom anlände med bud till Tyresö Djurklinik där proffsiga Helene Alm jobbar som är just fertilitetsexpert. Utstryk, blodprov och sen insemination på rätt dag, gulliga Helene åkte även in till jobbet när hon inte ens skulle haft sin klinik öppen för att vi skulle få till det exakt! Tack också Aurora på pumidoro pumikennel för all hjälpsamhet!

Det här är så spännande, fortsättning följer….