Videoblogg nummer 3!

Trevlig helg önskar jag er alla, det som väntar oss i helgen är bland annat 50 års fest för min kära far, jag och min bror har köpt en jätte fin pressent, på söndag ska jag träningstävla och kanske plocka lite svamp, på måndag ska jag valla på Agdala med Lisa och Bowie, kurs måndag, tisdag och onsdag kväll… sen orkar jag faktiskt inte tänka längre fram – nu ska vi avnjuta helgen vi startar ikväll med Tacos hos Familjen Binette!

5 reaktioner på ”Videoblogg nummer 3!”

  1. Ha ha fan vad kul.. men stackars LILLA Ullf…. tackorna kommer ju äta upp honom efter parningen om han nu når upp ha ha ha

  2. Jag gillar dina videobloggar! De blir bara bättre och bättre..! 🙂 Vill gärna se någon av dina pumis i fårhagen. Är väldigt nyfiken på rasen som vallhund!
    Ha det gott!
    Mvh Anneli

  3. förstår inte hur kan va pappa när han bara är typ 7-8 månader…. får inte ihop det .. japp ska hälsa pappsen!

Kommentarer är stängda.