Vilka fantastiska brudar!

Mitt lydnadsteam ”Team Ego Dog´s” gör det igen! I helgen var det lydnadstävlingar på Haninge BK och vi hade startande i LK 2 och LK 3. Det blev storslam! Våra Team Medlemmar Helena och Marion tog vinst och förstapris i både 3:an och 2:an, Helena vann dessutom LK 2 med en nolla på läggandet, då förstår ni hur fint resterande var! Marion debuterade med Vessla i LK 3, och på nio månader har dom vunnit samtliga starter utom en och blivit uppflyttade till nästa klass! Nu vankas Eliten för Marion och Vessla, kul! Nu har vi tre elithundar i gruppen, när jag startade gruppen för dryga två år sedan var det endast två hundar som var startade i lydnadsklass! Vilka brudar! Ni är fantastiska!

Även Anna med Axxa och Katta med Silver startade, men marginalerna var inte på deras sida denna dag, men dom gjorde två fina tävlingar. Silver fick hagel och störtregn på platsliggningen så lilla Silver satte sig upp, även en tjuvstart på apporteringen som resulterade i en nolla gjorde att poängen inte räckte denna dag. Men den grabben kommer igen, dom har så mycket fina grunder!
Anna körde LK 3, mest som avstämning då vi har kämpat med ljudande och aktivitetsnivå. Och vilken fin tävling dom två gjorde!!!!!! Herre gud vad träningen gett resultat, och ljud är inte lätt gott folk! Axxa och Anna gjorde en så fin tävling, sen råkade det bli en tass utanför rutan, ett omtag på vitringen som gjorde att vittringspinnen gick i två delar och ett dåligt stopp på inkallningen. Men det är saker som är lätta att jobba med, hälften är ju redan vunnit med tanke på alla ljud som är besegrade! Anna slutade efter den fina tävlingen på en 2:a plats i LK 3 och tre poäng från förstapris, inte dåligt med tanke på att det egentligen bara skulle fungera som avstämning för ljuden mm.

Jag fotade rätt mycket, fast det är ju det som är lite meckigt när man fotar med system kameran, allt ska ju in i datan sen också… hoppas på att få upp lite bilder från dagen, men det får bli efter SM, nu har vi lite att stå i. Resan mot Falkenberg börjar i morgon! Håll gärna en tumme och önska oss lycka till på lydnads SM! Nu kör vi!!!!!

3 reaktioner på ”Vilka fantastiska brudar!”

 1. Vad fint du skriver om oss Emma, jag blir alldeles tårögd… 🙂
  TACK! Å STORT tack till dig och Marion för hjälp och stöttning!

  Stort grattis till Marion och Helena!!!!!
  Marion – vi ”ses” i eliten! 😉

  Katta – nästa gång tar vi det!

 2. Kristina Blaise & Sheriffen

  Ett jättestort lycka till på SM, vi håller alla tummar för er!

  Kram/ Kristina m doggar

Kommentarer är stängda.