Zanza BIG 1!!!

I helgen som var va jag och höll en clinic och efter det en kurs i Fritt Följ (som är mitt favoritmoment) på Vällingby BK, vi fick till många bra diskussioner och tog upp många viktiga frågeställningar rent allmänt kring hundträning utanför fria följet, sånt som är viktigt oavsett vad man tränar med sin hund. Solen var på vår sida, lagom varmt för hundträning och vetgiriga hundägare. En blandad skara hundar och fina framsteg under dagen. En perfekt kursdag med andra ord!

Samma dag plingade det till i mobilen, Elin som har våran pumitik hemma som vi deläger och går under namnet Zanza hade gått och blivit Grupp 1:a på Nynäs i helgen! Wihooo! Vilken fin avslutning på den veckan, tack för det du fina hundgud! Grattis till mig, Elin och uppfödare Anniko nere i Ungern! Hennes andra utställning och redan så fin utdelning, hallelulja! Lite träning och rutin på det där så blir dom farliga!

Min vecka rivstartade som vanligt, idag har jag och två av mina hundar varit på en fotografering i stan som ni i November kommer få ta del av, jag kom därifrån med målade naglar och super mejk! Hundarna skötte sig galant och fotograferingen gick supersmidigt, väl hemma var glamouren över, på med kängor och vindjacka, burr vad kallt. Det var dags för en ny omgång med valpar. Nu sitter jag här och tinar, en kopp TE vore fint! Imorgon väntar nya äventyr…

Och ja, återigen, jag vet bloggen är skittrist utan bilder, men alla äventyr finns dokumenterade på min instagram @emmawillblad följ mig där!