4 veckor?

Nej fyra veckors semester skulle jag aldrig överleva, herre gud jag har blivit en degklump som får ångest av att sova till 11.00 varje dag. Rastlös på kvällarna och kan inte ligga stilla, dricka öl och ett par glas vin gick ju ett par dagar men att forstätta i den takten så är man väl snart klassad som semesteralkis…

Försöker baka in mycket saker som jag inte riktigt har tid med i veckodagarna, städning, tvätt, längre promenader med hundarna, fysträning (klättring och simning) av hundarna alltså, tro inte att jag gått och blivit hurtig!

Tänk att jag varit så rastlös att jag planerat blomlådor, köpt en jätte nejilka med tillbehörande kruka och spolat av hela uteplatsen med högtryck, planerat klätterväxter och gjort ett litet kryddland i köket…sanerat bilen och tvättat bilens utsida, OMG det här är precis vad semester gör med folk, dom blir personlighetsförbytta… tur att det bara är en vecka kvar innan jag återgår till verkligheten!

Det som står på mitt otroligt hårda arbets schema idag är – hundträning, IKEA, storstädning av sovrummet och sanering av alla hundplädar och hundfiltar i alla rum… när det är klart hoppas jag att det har börjat regna, då kan vi(dar) baka nått gott och med gott samvete kura ner oss i soffan!

Tur att vi ska ses med lydnadsgruppen på torsdag, då kan jag faktiskt sätta på filmen från vår sista träning och gå igenom alla ekipage i lugn och ro… phuu ännu en kväll räddad! Tur vänner att det är ett år kvar till nästa semester!

För er som vill ha lite semester läsning kan gå in på valpbloggen, där har det varit mycket mer aktivitet än här inne, det pågår en väldigt intressant disskution om pumi och mentalitet där inne, för er som inte har pumi men har träffat många, skriv gärna ett par rader och dela med er av era erfarenheter av rasen! Glöm inte gå tillbaka ett par inlägg för att kunna hänga med i disskutionen och läs samtliga kommentarer, häng på du också egovalpar.bloggplatsen.se