Tänkte bjuda på lax-pudding!

Ganska skönt med semester, men det framkallar lite ångest när man sover till 11.00. Men kommer man upp i tid och får något vettigt gjort så känns det bara skönt att vara ledig och få alla dom där sakerna man aldrig riktigt prioriterar på vanliga vardagar gjorda. Städa, tvätta, ordna på uteplatsen, tvätta, vika, städa bilen, etc etc. Ja vi tar det lungt också…. jag lovar!

PM till pumiträffen har gått ut, ett mail studsar hela tiden, så om du är anmäld och inte fått info så maila mig igen på emma@k9world.se Tills vidare tänkte jag bjuda på något alldeles otroligt vackert, min älskade Koala. Bilden togs förra helgen, och hon har nu hunnit bli 20 månader gammal. Se och njut vänner, hon är fantastisk den här pumin, både i extriören men framförallt mentalt! Slå upp ordet balanserad på wikipedia så ligger en bild på Koala där! Så bon apetit, idag serverar vi lax-pudding som ögongodis!

Fotograf är Stefan Lagerholm, hans blogg hittar du här och vill du se bilden i större format, tryck på den.

Älskade Koala 20 månader ung
Älskade Koala 20 månader ung

2 reaktioner på ”Tänkte bjuda på lax-pudding!”

  1. Mums för svarta pumisar! Hon e ju skit snygg!
    När skulle det där pumilägret vara? helt glömt bort det!
    Hoppas de e bra me er!
    Kram

  2. Pumiträffen är 13-14 augusti, det finns två platser kvar!!!! Kolla i menyraden Danni, där finns mer info om träffen! Kram

Kommentarer är stängda.