Två timmar till semester!

Det har vari en hektisk och känslosam vecka, alldeles för mycket intryck och upplevelser om vart annat för att jag ska kunna sortera och kunna skriva en vettig blogg. Berg och dalbana är bara förnamnet. Ska se om jag kan smälta det som hänt lite och blogga om det vid senare tillfälle.

Jag har i alla fall hunnit jobba av en hel del, och ni som anmäler er till kurser, privatlektioner eller läger under dom kommande två veckorna får ha lite tålamod med att få en bekräftelse. Jag ska inte ta med mig datan hem, då sitter jag bara och jobbar. Vi får se om det blir någon blogg eller inte, beror nog på hur jag mår, vad vi gör och om jag har lust. Kan knappt förstå själv att jag har två veckor i min kalender som är HELT TOMMA! Det enda vi har inplanerat är några trevliga grillkvällar med goda vänner, sen är det upp till oss vad vi vill fylla veckorna med! Vidar gick på semester igår, och gulliga han har hjälpt mig att måla på dagis hela dagen.

Nu ska jag bara åka hem, sätta mig i ett linne, korka upp en flaska rose och bara lata mig!

Ha två riktigt fina veckor, det ska vi ha!

1 reaktion på ”Två timmar till semester!”

  1. carinmed snobben och yeba

    Njut av den korta tid du är ledig. Den rusar så fort ändå. Kram från oss

Kommentarer är stängda.