Sista och första!

Ulla och Olliver tränar Sitt fint
Ulla och Olliver tränar Sitt fint

Japp sista öppenträningen för terminen igårkväll, och det var 13 ekipage som dök upp och ville träna. Jag hade byggt en liten samarbetsbana som ekipagen skulle ta sig runt med sina hundar och vilket samarbete! Det var en fröjd att se alla kämpa sig igenom banan och med så fokuserade hundar, många som kommer på öppenträningen är privatelever till mig som behöver träna mer bland andra hundar, få störning och nöta hundmöten, men det är även valpköpare och träningssugna ekipage från en del gruppkurser. Ni får hålla utkik på hemsidan för öppenträning i höst.

Då kan jag passa på att ställa lite frågor till er som går på öppenträningen.
Är 19.00 en bra tid?
Saknar du något på öppenträningen i upplägget?
Tycker du att en gång i veckan är bra?
Tacksam om jag får lite feedback på det.

Och du, du har väl inte missat att alla kurser och läger samt bilder från en del av mina kurser ligger som en grupp på Facebook, gå med du också, på facebook heter jag ”Ego Dog’s By Emma Willblad” Jag ska ändra namnet här på hemsidan också och det ska upp en ny banner (Stefan *blink blink*), så alla kurser, min kennel och dagiset kommer gå under ett enda stor samlingsnamn Ego Dog’s.

Ikväll är det första tillfället för vår lydnadsgrupp, kvällen kommer gå åt till att inventera vad vi har och vad ekipagen ska prioritera att träna tills vi ses nästa gång. Vidar har köpt en videokamera, den kommer användas flitigt till träningsgruppen. Ska bara hitta ett sätt man kan lägga ut filmer på nätet som inte blir offentliga för alla.

Jag håller på att jobba av så mycket som jag bara hinner och kan, och jag ligger bra till…. 3 dagar kvar tills semester!

6 reaktioner på ”Sista och första!”

 1. Elin och Castor

  Hej!
  Har ju bara varit på en av dina öppenträningar men jag tyckte den var super och kommer gå många i höst! Perfekt tillfälle att finslipa och ha störning av andra hundar, och som i vårt fall, kunna vara avslappnat bland andra hundar. Som småbarnsförälder tycker jag kl 19 är toppen! Jag tycker 1 gång i veckan duger alldeles utmärkt! Gillar att man kan arbeta både själv och i grupp. Keep up the good work! Trevlig semester! Kram Elin och Castor

 2. Åhh vad ledsen jag blev att jag missade gårdagens öppna :'( Det verkade ju hur kul som helst. Hoppas det blir fler hinderbanor.

  Ang 19 tiden passar den mig bara toppen (förrutom vid trafikkaos ;-))

  Ha en superskön sommar
  Kram på er- Nina med flock

 3. Lite tankar från mig:
  Träningsgruppen: Om man lägger ut på youtube tror jag man kan välja ”halvdold” eller liknande och då blir de bara de som har länken som kan komma in och se.

  Öppenträningen: För mig är 19 en bra tid. Dock kan jag inte den dag som det varit under våren och jag har därför inte kunnat delta på en enda. 🙁 Fördelen med att ha det på en fast dag och tid är att det är lätt att komma ihåg. Nackdelen är att ”såna som jag” vars sambo är iväg på annat en dag i veckan aldrig kan komma med. Ett alternativ är att köra en gång i veckan och sedan ha ”extragånger” någon/några gånger i månaden på en annan dag.

  Ses ikväll!

 4. Pernilla Lindahl

  Halloj,

  Kl. 19 är perfekt. Hinner jobba klart och även rasta den hund som skall tränas innan träningen startar.1 gång i veckan räcker, då har man en chans att hinna göra ”läxan” samtidigt som det ändå känns tätt mellan träffarna. Jaa, jag är helt enkelt nöjd. Kommer jag på något om upplägget så hör jag av mig.
  Önskar dig och din flock en underbar sommar.

  Kram.

  Pilla Bulten & Gängan

 5. carinmed snobben och yeba

  Håller med Pilla En gång i veckan är bra. Om det alltid är samma dag kan några alltid och några aldrig. En frga för dig att ta ställning till.

 6. Vad skoj med en seriös träningsgrupp i lydnaden! Önskar det fanns på denna sida av stan också!
  Lycka till med framtida planer 🙂

  Kram Sandra och Z

Kommentarer är stängda.