Vilket tryck!

Jag vet att man inte ska jobba på semestern, men som egen företagare är det svårt att bara sitta och titta på när mailboxen snart sprängs, och man vet att det är ingen annan än jag själv som kommer få städa upp det sen. Så i morse till morgonkaffet smyg-jobbade jag faktiskt och gud vad skönt det kändes!

Samtliga kurser med start i Augusti är fullsatta, förutom vardagslydnad där finns det två platser kvar. Samtliga läger är fullsatta, med undantag för Elitgruppen i lydnad på lägret för mig och Pia Brygård där finns en plats kvar pga av ett återbud.

Jag skulle kunna klämma in två till på pumiträffen också om någon skulle vara intresserad av den. Alla privattider är bokade utom en och det öser in mail från personer som vill gå kurs. Det känns jätte roligt! Jag ska sätta mig och lägga ut fler kursstarter på hemsidan, men det får faktiskt vänta tills nästa vecka.

Nu ska vi åka och träna hundar, ta en promenad och låta hundarna simma och klättra, sen blir det pälsvårdsverkstad och kloklippning på samtliga här när vi kommer hem, solen skiner idag också – underbart!

1 reaktion på ”Vilket tryck!”

Kommentarer är stängda.