Söker du jobb på hunddagis?

Jag letar efter en person som har rätt till lönebidrag från arbetsförmedlingen för ev anställning. Du kommer först få göra tre månaders praktik på mitt hunddagis för ev senare anställning om allt fungerar bra. Du ska vara berättigad 80% ersättning.

Andra egenskaper jag söker hos dig är ett brinnande intresse för hundar, du ska också vara punktlig med tider, glad, hjälpsam självgående, ta mycket eget ansvar och vara socialt kompetent när det gäller bemötande av hundägare och ha en glad och possitiv inställning!

Arbetsuppgifterna är umgänge med hundar, promenader med hundar och städning av lokalerna dagligen. Arbetstiderna är 09.00-18.00 i första hand ibland även 06.30-15.30

Om det låter intressant så maila mig då för mer information och ditt CV på emma@k9world.se

2 reaktioner på ”Söker du jobb på hunddagis?”

  1. Hej!Jag letar efter jobb på någon hunddagis.Jag har stor erfarenhet av jobb med djur.Jag var ledare av djurskyddsorganisation i Lettland,jag älskar djur mycket.Jag skickar mitt CV till dig när jag ska ha tillgång till datorn.
    Hälsningar Lija

  2. Hej! Jag är mer än gärna villig att praktisera hos dig. Ja söker just nu en praktikplats på hunddagis. Älskar djur. Ansvarsfull, nyfiken o vill alltid lära mig mer. Hör av dig! Mvh linda

Kommentarer är stängda.