Team Ego Dog´s

Koala BIS 3 valp
Koala BIS 3 valp

Andra träffen för Team Ego Dog’s igårkväll, vi körde på i ett rasande tempo under två timmar, vi har två tävlingar inplanerade och rimliga mål satta, alla hade tränat superflitigt vilket var roligt att höra!

Grupper ger verkligen så mycket av varandra till varandra, både ideer, tankar, gemenskap etc. Jag tror väldigt mycket på gänget!
Vi är ute efter bra jackor (hundjackor) kraven är INTE Arrak jackor pga av den dåliga kvaliten, inte nån ful herrjacka med super pösig design, och det ska vara ryggficka! Nån som har några förslag på bra hundjackor som går att trycka på? Ös på i kommentarsfälten, alla förslag är välkomna!

Det har blivit en hel del hundträning för mig också i veckan, och med vår nya vidokamera har jag även nu börjat låta Vidar filma min träning, som jag sen sitter och tittar på med kvällsmackan i högsta hugg på TV:n, väldigt givande. En del saker ser faktiskt bättre ut på film än vad dom känns, sen hittar man små, små detaljer på filmen som jag tokar med som går att förbättra! Igår filmade jag ett fritt följ, gå-ruta och fjärren, fjärren ska jag köra i slowmotion för att se vart den där lilla-lilla förflyttningen finns som gör att vi får en ständig 9:a, men det är ju 10:an vi är ute efter!

Det känns skönt att jag börjar jobba på måndag, jag har redan tjyvstartat, lägerplaneringar, pm till alla augusti kurser är ute och nu ska jag sätta fart med Koalas pälsvård, för i morn styr vi bilen mot köping och årets första off-utställning, jag ska anmäla till specialen också… men det ska ju finnas tid för att kuska runt på utställningar också, just nu känns det roligare att tävla lydnad faktiskt, men med en sån vacker hund som Koala är, vore det skam att inte visa henne alls under året…

Mer hundträning ikväll, får säga åt Vidar att Koala INTE får gå ner i alla äckeldiken efter mitt kvälls mission…

… klara färdiga, duscha, schamponera, föna, kamma och klippa! Phuuuu, vi hörs om tre timmar!

OBS!

Det finns nu två platser till spårlägret för Tobias, Jessica och Jens som startar nästa helg, inte pga av avbokningar utan för att vi lägger till två platser. För mer info se länk här (först till kvarn, alla platser gick åt innan jag ens la ut lägret förra gången) maila mig vid intresse på emma@k9world.se

Ni har väl inte missat deras precis utkomna spårbok? Spårhunden och lukterna, skriven tillsammans med Lars Fält. Den är att rekomendera!

3 reaktioner på ”Team Ego Dog´s”

  1. Det var jättekul träning i går. Det kan ju inte bli annat än bra med en så bra tränare 🙂
    Har googlat lite på jackor, men det verkar svårt att hitta fina. Hoppas att nån har nåt bra tips.

  2. Hej Emma
    Engelsons är ett företag med bra kvalité på sina fritidskläder. De har säkert någon jacka som kan passa er. Jag har själv beställt hundförarväst m.m
    http://www.engelsons.se
    0346-713840

Kommentarer är stängda.