Alla mynt har två sidor

Redan fredag igen, helt sjukt vad tiden helt plötsligt går fort så fort det vart lite sol och värme, snart är det väl höst igen då… Det är med dubbla känslor jag ser fram emot nya tider, men en del av mig vill at någon ska stoppa tiden idag!

I helgen som kommer ska jag hålla en lydnadshelg för sex träningssugna ekipage i klass I & II, hoppas vädergudarna är med oss, det är ju så mycket roligare att gå och hålla kurs i solsken än hällregn, och en inspirerande kurs man får äran att hålla i är aldrig fel… något att se fram emot!

Men det är också vemodigt att tiden går så fort, det känns jätte roligt att valparna ska få flytta till egna hem och ut på äventyr i sina nya familjer, det tråkiga är att Quickie flyttar, det kommer kännas i hjärtat under en lång tid. Lilla underbara Quickie!

Något annat som väntar är att vi är anmälda till tävlingar som hägrar, bara ett par dagar kvar faktiskt, och det känns ju också väldigt roligt att dra igång en ny hund i Elit klass men man tycker väl aldrig att man har tränat färdigt, och nej, jag blir aldrig nöjd… det finns alltid saker som kan göras bättre. Så även det känns både spännande och en del av mig säger att vi inte är klara för det äventyret än men en annan del säger tuta och kör Emma. Men det är det jag behöver just nu, ett kvitto, som en inventering om vart det brister och vad som håller, vad som blir 10:or och vilka moment som blir 0:or…

Om man ändå kunde styra över klockan, tiden och framtiden själv… vad mycket enklare det vore då om man ville trycka på paus för en liten, liten stund. Nej fy och usch, det här vart en väldigt kryptisk blogg-dag, inte typiskt eller likt mig… men ibland känns det som att man inte har huvudet på skaft och tycker att allt man gör görs med blandade känslor, fast det är väl då man vet att man lever?

Trevlig helg vänner och ovänner, det ska vi ha!

1 reaktion på ”Alla mynt har två sidor”

Kommentarer är stängda.