Alla Pirater 2 år idag!

Älskade vita pirat!
Älskade vita pirat!

Grattis Somollis Piratkull som blir två år idag, har jag någonsin sagt hur mycket jag älskar och ser upp till min lilla vita pirat? Hon är fantastisk, på alla sätt och vis (fast det är alla mina hundar) Hon tackar inte nej till något typ av arbete, hon är lugn inomhus, hon fixar alla miljöer galant, hon gillar folk och hundar, det bästa av allt – hon är min! Jag har aldrig ångrat en sekund att den vita lilla hunden fick flytta till Tyresö. Grattis Plätt 2 år idag! Det ska vi fira med lydnadsträning!

9 reaktioner på ”Alla Pirater 2 år idag!”

  1. Grattis syster yster! Nu är vi stora! Se till att få din matte att förstå att det där med lydnad och freestyle inte alls är lika kul som vallningen….
    😉

    Ha en bra dag! Matte Lisa hälsar!

    /Bowie

Kommentarer är stängda.