Småfix

Nu är det lite småfix som ska ordnas inför vintern, har beställt hösilage till fåren och dom kör till och med ut det, de va inte det billigaste hösilaget men deras frakt var noll och ingenting så det jämnar ut sig. Det känns skönt att ha foderleverans klart innan kylan smäller på ordentligt, jag och Frida ska även ha en liten fixardag hos fåren och förbereda inför kallare vinterlek, lägga ut nytt underlag och ställa in vatten etc.

På min hundtränarfront går det bra, jag har bara en känsla av att min Plätt kommer börja löpa när som helst och då blir vår debut i trean uppskjuten, och det vill jag inte, så håll tummarna för att löpet håller sig långt borta ett tag till, Tira är också anmäld till en tävling, jag får ju aldrig arslet ur vagnen och tränar seriöst om ingen tävling hägrar, jag tävlingsfreak? Aldrig, haha även om jag inte tävlar ofta så är det för tävling jag tränar… vi bokade även simning till en drös hundar igår fram till jul, och självklart simmar vi våra hundar på Haninge Hundhälsa! 

För övrigt känner jag mig grå och trist, rätt sunkig faktiskt, så jag övertalade Frida igår att vi skulle beställa varsinn ansiktesbehandling, pealing, rengöring etc… på en salong på söder, vi har också bokat varsinn tid på Urban by björn axen inne på Åhlens City vid sergel för att fixa håret, nu jäklar ska jag klara vintern utan att bli totalt deppig av mit vardagliga tråkiga utseende… känner man sig vacker och trivs med sig själv pressterar man bättre inom alla områden, så även hundträningen! (säg till om det går för långt, jag och Frida har även åkt och solat efter kursen kl 22.00 på kvällen, trots att det inte syns på Fridas bild av mig som hon lagt i sin blogg, haha)

Ikväll står det träning på schemat, Tira ska ha sin andra date med sin nya agility coach Elin, Elin har ingen egen hund men tränar massa hundar både dagtid och på fritiden då hon går på hundgymnasie, Tira kommer bli grym på agility, dom har redan dragit igång träningen. Det känns kanon, Elin tränar agility och jag lydnad och freestyle med lillstrumpan, då är vi inte inne och grötar på varandras områden!

Citat by Emma Willblad – ”Utan träning kommer ingen framgång”

1 reaktion på ”Småfix”

  1. carinmed snobben och yeba

    Hoppas ni blir skitsnyggare än vad ni redan är. Tänk på att solarium är väldigt farligt bara du vet väl att stora gymkedjan SATS har skrotat alla sina solarium…. Kram från oss med en för tillfället klumpfot till husse i huset.

Kommentarer är stängda.