”Amazing kullen” redan fem månader!

Japp, Amazing-kullen har redan hunnit bli 5 månader, och jag kunde inte varit mer nöjd, både med valpköparna och med valparna. Alla ni gör ett fantastiskt jobb med valparna, tränar och står i, är ambitiösa och lägger ner tid!

Jag är så glad över alla hem jag hittat till underverken! Hittade en film på fröken ”Exa”  (Amazing And Exclusive) med lite bilder och videoklipp från hennes uppväxt och tid hemma hos sin nya familj.

Jag fick lite tårar när jag tittade på den, herre gud vilka känslor man får för ”sina egna” valpar… jag trodde inte att man skulle känna så där jätte stor skillnad i jämförelse med andras valpar… men så är det väl, jag konstaterar – ”mina barn och andras ungar” stämmer så väl! Och ni har väl inte missat Egovalparnas egna blogg?

1 reaktion på ””Amazing kullen” redan fem månader!”

  1. carinmed snobben och yeba

    Gud så sött Måste nog ha en till framöver en creme/vit sen en svart är jag fast i pumiträsket nu????

Kommentarer är stängda.