En liten stund över mitt i barnlägret…

Nu har jag en liten, liten, liten stund över och hämtar andan för en stund.
Foten dunkar och kanske skulle det just nu kännas bättre att hugga av den, så ont gör den. Men det stoppar inte mig, idag har foten och jag tränat sök, bakat hundgodis, paddlat kanot, haft simskola och promenerat fyrbnenta vänner. Vi har det underbart här på lägret, jag skrattar titt som tätt över alla deras sköna kommentarer… en från Isa 7 år ”Emma, du är ganska bra på att passa hundar, men du behöver faktiskt gå en kartkurs” haha det kläckte hon ur sig efter att jag kört fel på vägen hit för tredje gången. Då visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta, fast nu skrattar jag bara.

Idag lånade vi storkanoter, drog på alla ungar och hundar en flytväst och drog ut på sjön… han som lånade ut kanoterna var väldigt nervös, men jag måste faltiskt stolt tala om att ALLA hundar satt fint i sina kanoter hela vägen och Plätt simmade efter som en liten säl i sin lånade gula fina flytväst…. nu ska jag ut och passa på att klippa sommarfrilla på Tira, vi hörs snart igen!

1 reaktion på ”En liten stund över mitt i barnlägret…”

Kommentarer är stängda.