Fan vad dålig jag är!

Skönt att ha avbytare när man inte pallar köra...
Skönt att ha avbytare när man inte pallar köra...

Skulle tagit med mig kameran ut idag men så vart inte fallet, men självklart låg jag kvar för länge i sängen, kollade på klockan 08.00 snoozade 15 minuter, skulle vara på simmet 09.00, upp, duscha, fodra hundar, rasta alla fyrbenta fort som fan, in i bilen, kaffe på vägen, stressar in i simmet och får veta att jag skrivit fel tid, haha så då kunde jag helt plötsligt stå och gagga lite med Camilla en stund innan jag slängde hundarna i poolen, stretcha, föna, sen till skutans gård, promenad med Marion och sen träning. (haha det där var världens längsta mening)

Eftermiddagen har gått till att göra sånna där ”måste saker” som tar as lång tid, flänga hit och dit till höger och vänster, så halva dagen har också spenderats i bilen. Och där ska jag snart sätta mig igen, ikväll har vi två kurser i hägersten, sen får jag äntligen lägga mig i ryggläge och bara njuta av tända ljus och trycka i min en lussebulle eller två som jag så snällt fått av Helena… hon är huslig hon!

1 reaktion på ”Fan vad dålig jag är!”

  1. Det är ju tur att du har en så bra chaufför i alla fall. Hon kan fan allt den där Plättan. 😉
    Ja men eftersom din diet…förlåt – KOST – till så stor del består av bullar måste du ju ha ett lager hemma. 🙂
    Kram på dig, bruttan!

Kommentarer är stängda.