Ganska oproduktiv!

Familjen cirkus-hund!
Familjen cirkus-hund!

Japp igår fastnade jag i soffan från 09.00 till ca 12.00 satt och kammade Koala framför nyhetsmorgon och efter 10 med Malou, kände mig slapp och lat, jag har svårt att förstå hur många kan njuta av att ständigt sitta hemma och bara göra ingenting… det där måste jag öva på, fick bara ångest över att dagen gick och jag inte fick något vettigt gjort, men det tog jag snabbt igen. Tog en fin och rätt lång lunchpromenad och fick äntligen med mig kameran ut, och trots att jag bara har ett skit objektiv vart det några bilder som va okej. Mitt bra obejktiv lyckades jag tappa i asfalt förra året, och sen dess har det inte varit lika roligt att fota. Jag har knappt några bra bilder på Koala som bebis.

Efter promenad tog jag mig ut till fåren, jag har märkt att Plätt inte kan flanka hö/vän när hon ligger framför mig, och hon har svårt att gå på rakt fram och fösa om hon inte startar bredvid mig, så det tränade vi på igår, det tog sig under träningen men det är nästa träning jag verkligen får se om det gått frammåt. Även Koala och Quickie fick en varsin runda bland fåren, Koala fick köldkramp och hon kom av sig lite men var på banan igen efter lite pepp talk. Quick är så bra med envisa och sura får, helt lugnt står hon kvar tills dom börjar gå igen (ja hon är lugn nästan hela tiden)

På kvällen fick Tira och Plätt ett varsitt trix pass, och kvällen bjöd även på jobb i hägersten. Jag kom i säng tidigt, och det lönade sig, idag klev jag upp pigg som en mört 06.15 och tog mig ut i 19 minus grader, Csar diggar inte kylan, det är täcke på för hela slanten. Dom andra klagar inte! Ikväll ska jag åka och ta en fika och Carin och Hasse som har min fodertik Yeba, hundarna har tydligen triggat varandra till att skälla på allt utanför, och vi som har mer än en hund vet att det där kan bli tufft när man bara har två händer, så vi ska se vad vi kan hitta på för att få dom små liven att ta det lite lugnare och inte vakta i tid och otid. Jag har lite olika förslag till familjen, vi får se vads som passar dom bäst.

Kom igen nu, gissa!
Kom igen nu, gissa!

Avslutar med en liten klurig grej idag, igår fick jag se ett fenomen jag inte sett i verkligheten förut, och visst var det tur att jag hade kameran med mig, det händer ju typ aldrig, så kan ni gissa vad det är för ljussken på bilden, varför det blivit så och vad det heter, skithäftigt! Om du klickar på bilden blir den större…Ha en skön dag, och lämna inga hundar i kalla bilar utan täcke!

5 reaktioner på ”Ganska oproduktiv!”

 1. Hej Emma!
  Jag hade träning för Bobby nyligen. Jag hade exakt samma problem som du beskriver med flankerna när Becca ligger framför mig. Bobby kom med ett verkligen bra tips som nästan direkt gav resultat. Han sa att det var ett lite old school sätt att träna… Får du inte ordning på problemet så kan du höra av dig så berättar jag gärna hur han gjorde.

  Jag har ingen aning om vad fenomenet är. Ser ut som att Globen ligger där fast osynlig…

  Ha det fint i vinter!
  Jenny

 2. tja.. kortet taget i fååårdala….. Kan det vara Halo vad kan detta bero på.. hmm något om att ljuset bryter i linsen… / kromosomer i kosmos ha ha h

  ha det bäst!

 3. Pernilla & Bulten

  Det är regnbågen. Såg den också igår på lunchpromisen. Helt otroligt. Vilken fin flock du har med två katter bland hermelinerna. Må så gott.

  See you.

  Pilla

Kommentarer är stängda.