Fler födelsedagsbarn!

En väldigt liten Silver
En väldigt liten Silver

Idag är inte en vanlig dag för idag är det Amazing kullens födelsedag! Vilken resa att få vara med och planera, föda upp och göra uppföljning på en kull valpar. För ett år sedan föddes sex underbara valpar, två hanar och fyra tikar. Väldigt pirrigt, spännande och lite nervöst var det att sitta i valplådan och se när Quickie förlöste sina valpar på bästa sätt, det var betryggande att Quickie gjort det här innan i alla fall då hon redan haft en kull. Och med Lena och Inge-Maries stöd på Mariell De Marque´s kennel gjorde dom hela resan lite tryggare för mig med alla dyrbara råd bara en erfaren uppfödare har samlat på sig under åren med alla valpkullar, tack för att ni delat med er till en novis som mig på uppfödning, när ni svarat på alla frågor mellan himmel och jord och dessutom rest hem till oss och följt upp kullen då den stolta pappan till kullen är Mariell De Marque Vilden Ydor!

Också ett stort tack till Ibens gästfrihet i Danmark som har Ydor boende hos sig och tack Chatrine på Elfmarkens som lånade ut sin tik till mig. Många kockar i den här soppan har det varit. Vidar som byggt valplåda, och hela familjen Willblad har turats om att se efter valparna så att dom inte skulle behöva vara själva, så jag tänker inte ta på mig alla ära själv.

Jag kunde inte varit mer nöjd med valparna än så länge och framförallt inte mina valpköpare, ni är så flitiga med träning och socialisering och det ger utdelning, det är på grund av er har jag fått många förfrågningar från människor som vill köpa hund av mig. Det är ni och era valpar som är mitt ansikte utåt. När människor runt om i landet har träffat er och era trevliga och sociala hundar. Jag kunde inte vara mer stolt! Nu väntar andra viktiga och nog så pirriga stunder, det ska HD och ED röntgas, ögonlysas, MH testas. Och resan har bara börjat, det ska bli en fröjd att få fortsätta följa er genom er resa på upptåg, tävlingar och andra aktiviteter. Så ett stort grattis säger vi till: Sixten, Silver, Exa, Ilo, Tindra och Khira! Hipp, hipp hurra, hurra, hurra! För er som vill läsa mer om födelsedagsbarnen kan ni kila in på Ego valparnas egna blogg som ni hittar här, jag vet nämligen att dom gjort ett födelsedagsinlägg dagen till ära!

1 reaktion på ”Fler födelsedagsbarn!”

  1. Grattis till amazing-kullen! Jag träffade Sixten och hans ägare på tåget hem från Stockholm igår, riktigt fin kille. Nog blir man ku sugen på en pumi. 🙂

Kommentarer är stängda.