Har du pumi, mudi eller puli? .. eller kanske komondor?

Äldre bild från 2011, då vi hade läger på Flikens kursgård jag och Lena.
Äldre bild från 2011, då vi hade läger på Flikens kursgård jag och Lena.

Jag har gått in i en mycket hektiskt jobb period och egen träningsperiod med egna hundar, det är ju liksom säsong för det. Vi har nu börjat med våra externa uppdragsgivare nästan varje helg jag och Vidar, i börja på maj var jag i Arboga och tävlingslydnad, helgen efter föreläste Vidar om friskvård på Gålö Jakthundsklubb, i helgen som var befann jag mig på Danderyd Täby BK och höll både föreläsning och kurs. I helgen som kommer har vi jobbledigt, och helgen därefter åker jag till Valbo BK och håller kurs hela helgen. Sen fortsätter det så här fram tills oktober, då lugnar det sig. Om jag älskar mitt jobb JA!

Ett läger jag och Lena anordnar är vårt kennelläger, det håller vi 13-14 Juni, och den 14:e har vi bokat 5 instruktörer som ska hålla agility, lydnad och spår. Nu har alla våra valpköpare som kan/vill gå anmält sig och vi har enstaka platser kvar i spårgruppen och agilityn. Så vi öppnar upp för alla ungerska raser, om någon av er är sugna är ni hjärtligt välkomna att deltaga. Det kommer bli en superrolig träningsdag! Den ligger i kombo med vår specialutställning, och på lördagskvällen har vi bokat en föreläsare (Marie Söderström) Mer info finns här, om alla instruktörer, gruppindelningar, kostnader etc! Missa inte denna dag! Eller du kanske känner nån med en ungrare? Sprid det med vinden! Vi har 2 platser kvar i agilityn och ca 5 på spåret (vi har 3 spårinstruktörer)

1 reaktion på ”Har du pumi, mudi eller puli? .. eller kanske komondor?”

  1. Hej.
    Jag gör ett försök här. Mina svärföräldrar har en treårig Mudi som snarast behöver ett nytt hem på grund av tiden inte längre finns efter att min svärfar har fått en massiv stroke. Vet någon någon som skulle vilja ta över en vit hane? Hör gärna av er till mig på mail: krauszmarie@gmail.com

Kommentarer är stängda.