Hundproffset har talat!

 Googlade lite ”hundträningstekniker” och började skratta högt när jag såg en video, ni vet väl att varför stryphalsband på hundar är så effektiva är för att det är precis som när ”alfahunden” (om det nu finns nån) biter en av sina flockmedlemar och visar sig dominant och genom den handlingen då får bättre ledarskap, *asg*? Kanske ska maila honom och höra vad korrigeringar har med ledarskap att göra? För er som vill ha ett gott skratt hittar ni ”proffset” här

Nej, nu ska jag sluta surfa på Youtube för stunden, och åka iväg och hålla höstens första öppenträning som drar igång vid 19.00 på Fårdala Ridskola, det är ingen föranmälan och ni betalar 100:- på plats till mig, endast för er som gått kurs eller privatlektion för mig….Efter öppenträningen drar jag igång min kurs i Fritt Följ, jag är så taggad, det ska bli superroligt!

1 reaktion på ”Hundproffset har talat!”

  1. Men usch! Det är faan otäckt hur en del tänker… O visst kan man skratta åt honom i det där klippet men jag får samtidigt ont i magen när jag tänker på alla stackars hundar som hamnar i hans händer.. =S
    Haha jag tycker absolut du ska maila! 😉

Kommentarer är stängda.