Spårhelg nr två!

Världens bästa Plätt-hund!
Världens bästa Plätt-hund!

Vi har spårat i klätterställningar, genom cement rör, i skog, på asfalt över på gräs tillbaka på asfalt, upp på bänkar, över bord genom spetsvinklar och på vägen plockat apporter (grillpinnar i trä) japp, en väldigt rolig helg har gått mot sitt slut, det var alltså dags för helg nr 2 för Tobias, Jens och Jessica. Alla hundar har verkligen utvecklats, och några förare hade kört fast (läs jag) men med lite spark i ändan och smarta tips så var Plätt på banan igen på söndag, men spåra i skog är JÄTTE svårt tycker Plätt, asfalt, grus och gräs går hon över som en dammsugare, i fredags tog hon en vinkel på 90 grader utan ett enda tapp, hela hunden gick 90 grader! Rysningar!  

Det här är en efektiv träningsteknik och jag är väldigt glad över att jag tog in dessa fantastiska instruktörer, nu tycker jag att spår är roligt (vilket jag aldrig förr har gjort) och jag slipper träna på 18-tals vis. Det här känns modernt, enkelt, nogrant och roligt för hundarna! Med tanke på att min hund fått ytterst lite träning mellan kurshelgerna och redan går så bra tyder på att tekniken är fantastisk.

Men nu i veckan är det fokus på lydnaden, jag ska tävla Plätt på Lördag och jag hoppas att jag får till championatet, men det är faktiskt inte prio ett, nu startar jakten på SM kval 2012! Det är inte bara jag från Teamet som ska tävla, utan det blir även Julia med Ajax,Vidar med Koala och Anna med Axxa. Helenas Bandit har skadat en tå och Malenas Columbus har varit lite hängig, så vi får se om Columbus tävlas eller inte… men det blir ingen tävling för Bandit iaf.

Äntligen måndag – ny vecka – nya möjligheter!

1 reaktion på ”Spårhelg nr två!”

  1. carinmed snobben och yeba

    Varmt lycka till åt er alla. Ska hålla tummar tassar och tår för er. Jag jobbar så kan inte va på plats och heja men mitt fulla stöd det har ni

Kommentarer är stängda.