Hur ska det gå, hur ska det gå, hur ska det gå?

Japp Midsommar i morgon (ni vet då vi ska äta fisk på glasburk, dricka stark jävla sprit, göra bort oss och dansa runt en jätte fallos för att fira fruktsamheten) och jag skulle faktiskt inte kunna bli tröttare just nu. Mina 12 timmars dagar börjar ta knäcken av mig, men det är bara bita ihop ett tag till. Sen hopppas jag kunna dra ner på timmar. En vanlig dag just nu är att jag går upp 05:30 öppnar på dagis, sitter på dagis och gör allt admin för kurser och läger, tar promenader med dagishundarna, åker och tränar mina egna hundar, sen väntar kvällskurser eller privatlektioner fram tills 21.00…. alla vet ju också att Midsommar inte är känt för at vara en recovery helg direkt, tur att det är på en fredag så har man två dagar att återhämta sig på.

Japp och regnar gör det också, bra dag för at baka en midsommar tårta – yes ni läste rätt Emma ska baka, på eget bevåg också, det ni! Vi är fyra par och 10 hundar som ska fira midsommar ihop och jag vill inte bli som Ove i solsidan (han som bara köper med dig saltapinnar och matjes sill) därför vill jag bjuda till och göra en tårta… men vid närmare eftertanke vi kan ju köpa med oss salta pinnar också, så slår vi på stort!

Föressten, måste berätta nått kul också…. ni vet när man är full kan man ju liksom sova nästan vart som helst, men dagen efter är det ju ändå skönast att vakna hemma i sin egen säng, ligga och glo på film, käka chips, dricka cola, sega sig runt kvarteret med hundarna och sen gå in för att trycka i sg mc donalds.. men nej ni, så kommer det antagligen inte bli, FÖR VI KAN TYDLIGEN INTE TA EN TAXI ELLER ÅKA BUSS! Nope, första samtalet till ett taxibolag löd som följande:

ring, ring…
 -Taxi 020, vad kan jag hjälpa till med?
 -Hej mitt namn är Emma Willblad och jag skulle vilja beställa en taxi på midsommar. Men jag vill ha en hundbil och undrar även vad maxantalet är när det gäller hundar i en taxi?
-Ehhh den frågan har jag aldrig fått förut… sen är hon tyst, hur många hundar ska åka i bilen då?
-Fem… svarar jag tyst…
-FEM!!!!! What?????? ehhhh det vet jag inte…
-Okej, men hur stora bilar har ni då frågar jag…
-Ehhh… typ kombi..
-Okej, men får hundarna åka med eller inte??
-Det är upp till chaufören, det bestämmer inte jag….
-Okej, så om jag har förstått det här rätt, så kan vi beställa en bil men vi kanske inte får åka i den… bra, bra taxi bolag!
-Ehhhhh…. förstör dina hundar mycket??
 – Ehhh nej, svarar jag… jag tror jag återkommer svarar jag snabbt, kände att detta samtal inte kom någonvart alls…

Okej, taxi känns uteslutet, och buss är totalt borträknat, eftersom man högst får ha tre hundar på varje buss…varför kunde det inte varit tre hundar per person? jaja, vi får se om vi åker hem, och vi får se hur vi ska åka hem, vi får se om det slutar regna tills midsommar, och vi får se hur tårtan blir! Wish us good luck!

Trevlig Midsommar, det ska vi ha! (tror jag) Den här låten får symbolisera helgen!2 reaktioner på ”Hur ska det gå, hur ska det gå, hur ska det gå?”

  1. carinmed snobben och yeba

    Hoppas ni kom hem ordentligt. Jag fick ett gott skratt ialla fall Har åkt taxi med Snobben flera gånger inte ens kommit på tanken att fråg om det är ok

Kommentarer är stängda.