Ingen raketforskning idag…

Idag bjuder bloggen inte på någon raketforskning eller djupare tankar, är rätt körd efter veckan faktiskt, det har blivit mycket hundträning (lydnad) både för Bimbo, Koala och min Plätt, i morgon ska vi dra och valla på morgonen med Bror Bowie (Plätts brorsa) om det ska bli nått VP nån gång får jag väl se till och valla lite också… bra uträknat va?

I helgen blir det mer ridhusträning, ska bli sååå skönt att få köra hund utan att va rädd för att kasta leksaker och skicka hundar till höger och vänster på grund av halkan, för någe brutna ben vill jag inte ha.
Jag har också planerat in Yebas första utställning som blir den 12 feb, en inoffare rätt nära, det blir en kanonbra mjuksatart för den frökens utställningskarriär!

Det dräller in kursanmälningar vilket känns kanon roligt, änn roligare är att jag i år kör mitt första lydnadsläger (som verkar vara poppis) instruktör tillsammans med mig blir Pia Brygård, hon har kört upp ett gäng champions inom lydnad och bruks, tävlat belgar VM i lydnad och sen är hon även domare inom både bruks och lydnad, vi kommer bli ett kanon team! Mer info om lägret för er som är sugna (vi har ett skit kul upplägg) tryck här

Men jag tänkte jag faktiskt varken sitta vid datan eller träna hund ikväll, nu blir det chips och dipp med en bra rulle i DVD:n och mys med Vidar, trevlig helg!

2 reaktioner på ”Ingen raketforskning idag…”

  1. Nej Ellen inga bokningar i lydnad norröver, har ev Sundsvall på gång men det är ju inte galet norr över, HUNDraelvan har bokat mig för freestyle helge, men det är 50 mil norr från mig, så då har du 50 kvar att fara!

Kommentarer är stängda.