Inspelning pågår!

inspelning onlineNu är jobbet med inspelningar i full gång, vi håller på att arbeta fram ett online koncept, där du kommer att kunna gå kurser via nätet för mig. Det som spelas in just här och nu är valpkursen. Och vi kommer att ta fram ett förmånligt erbjudande till alla uppfödare, så ni uppfödare som vill erbjuda era valpköpare onlinekurser kommer få ett super pris att erbjuda valpköparna. Med en online kurs kommer man kunna komma igång med träningen på en gång, innan valpen kanske är fullvaccinerad och kan gå i grupp. Man kanske har knepiga arbetstider som inte passar sig för en kurs, eller så vill man komplettera en live kurs med en online.  Bygget är iaf i full gång, och det är ett superroligt projekt att jobba med! Jag känner mig så jäkla full av energi just nu, det måste vara solens förtjänst!

Träningen av egna hundar är också i full gång, Dells träning har tagit fart på allvar. Nu kör vi 1 gång i hall i Arninge,  gång i ridhus och två gånger i egen lokal per vecka. Sen allt utöver det blir en bra bonus, men nu börjar det hända lite grejer i träningen. Även Plätt är smygstartad, men väldigt försiktigt, hon ska främst fysas och återfå sin normala ej överviktiga kroppsform som hon fått av vilan… hon har aldrig varit så här tjock innan… 2 månaders vila är ingen höjdare för midjan! Men nu simmas det och jag har även börjat pilla med detaljer. Kul och jag känner mig pepp!

Och lilla valpen då… ja lilla Collin, pumivalpen som ej ännu är såld, han finns fortfarande kvar och ha letar efter ett eget aktivt träningshem. Det hör av sig folk, men bara människor som vill ha en sällskapshund och då har jag sagt nej. Jag har skrivit lite om honom i ett tidigare inlägg. intressen är välkomna, han är redo at lämna boet!

Jag har fått en avbokning på en privatlektion nu på lördag, om du vill boka den kan du kila in på www.timecenter.com/egodogs

Ha en fin vecka!